Зі Сполучених Штатів Америки прийшли новини, які можуть і насмішити, і налякати. Проте більше, звісно, ​​друге. Американці була потрібна невідкладна медична допомога, після аналізів в апараті МРТ.

Причина – жінка забула витягти анальну пробку із металевими елементами. Про цю історію розповіли журналісти австралійського видання PerthNow.

Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (FDA) опублікувало звіт про інцидент ще у квітні 2023 року. Проте медіа звернули увагу на історію лише зараз.

Апарат МРТ, скріншот: YouTube

У звіті наголошується, що перед МРТ жінка пройшла стандартну перевірку на наявність металу, проте вона нічого не виявила. Жінка вирушила в апарат - захований предмет дав про себе знати лише під кінець процедури.

Популярні новини зараз

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Показати ще

[quote author=""]"Вона пішла на МРТ. Коли процедура закінчилася, і лаборант почав витягувати стіл

У документі відомства не зазначено характеру травм, які отримала жінка. Але водночас у ньому зазначено, що їй знадобилася швидка медична допомога.

PerthNow пише, що незабаром після інциденту, у травні 2023 року, по соцмережах почав поширюватися рентгенівський знімок, з нібито зображенням нутрощів постраждалої. На ньому чітко видно, що предмет, схожий на анальну пробку, глибоко пробрався в черевну порожнину.

До знімку також додався коментар нібито юриста американки. У ньому він стверджує, що жінка не знала про наявність у секс-іграшці металевих елементів.

Коментар юриста, скріншот: Twitter

Виробник пробки стверджував, що іграшка зроблена з силікону, але за фактом у передній її частині знаходилися дві металеві кульки. Юрист зазначив, що постраждала американка має намір подати до суду на виробника секс-іграшок.

Нагадаємо, у дівчини розкришився ніс після крапель від нежиті: страждала від сильної закладеності.

Раніше повідомлялося, тепер, як зомбі: гламурна королева краси не може заплющити очі після невдалої пластичної операції.

Також, криве обличчя та шепелявість: 21-річна дівчина, яка стала "жертвою" ботокса, благає не повторювати її помилок.