Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо ексдепутатки Київської міської ради Ярини Ар'євої.

Колишню депутатку підозрюють у вчиненні ДТП у стані наркотичного сп'яніння з тяжкими наслідками. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Ексдепутатка Ар'єва, скриншот Youtube

Зазначається, 27 листопада 2022 року підозрювана, керуючи автомобілем марки Volkswagen Polo збила на переході жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження.

"За висновками експертів, причиною виникнення дорожньо-транспортної пригоди є порушення підозрюваною вимог ПДР, що знаходяться у прямому причинному зв'язку з виникненням даної ДТП та її наслідками. Відносно підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

ДТП. Фото: facebook

Сама Ярина Ар'єва на своїй сторінці у соцмережі написала, що провину визнає, але заперечує стан наркотичного сп'яніння.

"Я не збираюся втікати від відповідальності, як не втекла з Києва у перші дні повномасштабного вторгнення, а пішла до тероборони. Обвинувачення в перебуванні у стані "наркотичного спʼяніння" не визнаю, доводитиму це в суді як звичайна громадянка", — пише Ар'єва.

Нагадаємо, ми писали, що депутатка Київради, донька нардепа Ар'єва у наркотичному угарі збила жінку: тепер божиться, що не вживала.

Як повідомляв "Знай.ua" треба себе тренувати і готувати до довгого забігу, а не на один день, - Данило Яневський про війну з рф.

Також "Знай.ua" інформував, депутат Алєксєєв, якого спіймали на хабарі, нахабно приїхав у ВР заявити про "політичне переслідування".