Нашестя щурів, які завдають збитків на тисячі доларів, змушує сім'ї з жахом залишати свої будинки.

Давні жителі Пейджа Мосса та Хайтона у Мерсісайді (Великобританія) описали, як вони сідали та плакали через стресову ситуацію. Ліверпульське Echo повідомило, що деякі сім'ї навіть вжили рішучих заходів, переїхавши через інвазивні гризуни. Огидні істоти, що проникли до будинків, садів та автомобілів, стали об'єктом особливої ​​уваги Ради Ноуслі.

Величезний щур, фото: Liverpool Echo

Рада заявила, що вона регулярно співпрацює з United Utilities для проведення затравок у каналізації в Пейдж-Мосс, який був визначений як "пріоритетна область для розслідування та лікування". Але через те, що діти не можуть грати на вулиці через велику кількість щурів, що затопили вулиці, багато людей вважають, що для вирішення цієї проблеми необхідно зробити більше. Маргарет Мерфі останні 40 років жила в тому самому будинку на Дінас-лейн в Хайтоні.

72-річна Маргарет розповіла Echo: "Я в повному жаху, це жахливо. Все, що я роблю, це сиджу і плачу. За останні шість місяців ... може, трохи довше, 12 місяців, відбувалося це зараження. Вони були в мене вдома. Коли ти лежиш у ліжку, ти їх чуєш. Це виходить з-під контролю, і всі про це говорять".

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

Показати ще

Маргарет, як і багато інших, витратила тисячі доларів на те, щоб прибрати всі дошки у своїй оселі, щоб заповнити будь-які дірки, в які проникають гризуни. А з пастками для щурів, розставленими навколо її заднього саду, вона сказала, що більше не почувається в безпеці, сидячи зовні. Маргарет вирішила створити петицію зі своєю сусідкою Джейн Плейс, щоб чинити тиск на раду, щоб той вжив заходів.

Діри від щурів на задньому дворі Маргарет. фото: Liverpool Echo

ECHO опублікувало фотографії, на яких видно величезні ями, в яких щури закопали в траві на Динас-лейн, які, за словами Маргарет, рада засипала землею.

57-річна Джейн - одна з багатьох жителів цього району, машини яких постраждали через те, що щури перегризли дроти і оселилися в капоті.

Вона сказала, що знайшла щурів у своїй машині з гніздом, збудованим із пакетів із чіпсами. Джейн додала, що її чоловік повинен був купувати зовсім новий двигун і дроти, тому що всі дроти були пережовані. Джейн сказала, що вона регулярно платила 25 фунтів стерлінгів за дезінсекцію, щоб вона виїжджала та приманювала її будинок, але це стає не по кишені.

Нагадаємо, що вчителька запропонувала 7-класникам позбутися цноти на вулиці або в готелі: "Щоб...".

Раніше ми повідомляли, що жінки почали бійку під час польоту, літак довелося відправити не за курсом: "Пасажири благали їх...".