Співробітниця компанії виховує неповнолітню дитину, але вкрадені кошти вирішила використати на ставки.

Українка працювала касиркою в селі Мар'янівна Київської області. Раніше судимостей не мала, жодних проблем із законом також не було. Про це відомо з матеріалів справи в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Одного дня вирішила підробити офіційні документи, до яких мала доступ у зв'язку зі своїми посадовими функціями. Оскільки професія касира передбачає збереження переданих матеріальних цінностей, жінка змогла безперешкодно винести з відділення 188 248 грн.

Кошти вона перевела на банківську картку ПриватБанку, що належала її матері. Мама не знала про протиправну діяльність дочки.

Популярні новини зараз

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Показати ще

Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube

Виявляється, вона привласнила чужі фінанси, аби робити грошові ставки в онлайн-казино Pin-Up. Не зазначається, чи вдалося відбити вкладені тисячі.

Оскільки жінка зізналася у скоєному та співпрацювала з правоохоронцями під час розслідування, суд взяв до уваги пом'якшувальні обставини і призначив покарання у вигляді випробувального терміну 2 роки, протягом яких необхідно з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу.

Нагадаємо, ми писали, що "Укрпошта" запровадила нові тарифи на доставку: скільки доведеться платити.

Як повідомляв "Знай.ua" "Нова пошта" дарує своїм клієнтам знижку 50%: хто може скористатися.

Також "Знай.ua" інформував "Нова пошта" перестала доставляти посилки з Aliexpress, українці втратили десятки товарів: "З початку травня і досі".