Землю накриє одразу п’ять магнітних бур: у липні очікуються сильні спалахи на Сонці

Магнітні бурі, скріншот з відео

У липні 2023 року магнітні бурі знову перевірять людей на міцність. Перша дводенна магнітна буря в липні очікується 5 і 6 липня. Активність 5 липня буде слабкою, а 6 липня — середньою. Другий літній місяць принесе кілька потужних хвиль, які відчуватимуть не тільки метеозалежні та люди з хронічними захворюваннями. Потужна магнітна буря відбудеться 9 липня. Вона досягне К-індексу 4. Це означає, що це відчують на собі багато людей у різних країнах світу. Навіть ті, що не відрізняються сильною чутливістю.

Як ТЦК порушують закон під час мобілізації та яким чином українці можуть себе захистити: роз'яснення адвоката

Мобілізація. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

В Україні продовжили термін дії військового стану та загальної мобілізації до 18 серпня 2023 року. У цей період чоловікам активно роздають повістки, але на практиці працівники ТЦК не завжди роблять це згідно із законом. Адвокат, юрист судової практики ЮКК "Де-Юре" Юрій Сергієнко назвав найпоширеніші порушення під час мобілізації та підказав, як захистити свої права. У законі прописано два етапи призову – це виклик особи у ТЦК, уточнення його даних, проходження ВВК. Після цього вирішується питання щодо його відправлення до військової частини.

Однофамільця Пригожина цькують невдалим заколотом: бере прізвище дружини Валерії

Йосип Пригожин. Фото: Instagram

Відомий на рф продюсер Йосип Пригожин постраждав через однакове прізвище з воєнним злочинцем Євгеном Пригожиним. На рф стали глузувати з продюсера в Instagram. Дійшло навіть до погроз в бік путініста. Тому він вирішив змінити прізвище, щоб не асоціюватися з "вагнерівцем". Пригожин не тільки має однакове прізвище, також не носить волосся на голові та дещо схожий на Євгена Пригожина. Цікаво, що путініста часто плутають з "кухарем" путіна, але цього разу хейт перевершив всі очікувані межі. Йому писали повідомлення із закликами "зупинитися", "повернути Ростов", "заспокоїти війська" та "не йти з колонами на москву".

П'яні контррозвідники побили генерала СБУ та вивезли в ліс: усі сидять на Закарпатті під час війни

Побитий генерал СБУ. Фото: Telegram

Генерал зробив зауваження галасливій компанії, на слова ректора академії СБУ працівники контррозвідки розпочали бійку. Серед тих, хто вчинив злочин проти генерала, був начальник Мукачівського відділу ВКР, завдали 62-річному чоловікові серйозних травм, за деякими даними, генерала вивезли у ліс і там продовжили лупцювати. Інцидент розпочався у ресторані "Три Тузи" у Великій Доброні Ужгородського району Закарпатської області. 62-річному чоловікові вибили зуби. За повідомленнями, у нього діагностовано численні гематоми, синці, черепно-мозкову травму, перелам кисті та інші пошкодження.

Що має бути в аптечці на випадок підриву ЗАЕС: у МОЗ оприлюднили список препаратів

Росіяни можуть покинути ЗАЕС. Фото: кадр з відео

У зв'язку із черговою загрозою на Запорізькій АЕС, яку окупанти готуються підірвати, у Міністерстві охорони здоров'я залишили цінні рекомендації для українців. Так, у МОЗ рекомендують українцям зібрати аптечку з препаратами, які допоможуть у тому випадку, якщо окупанти все ж таки зважаться на такий звірячий вчинок і підірвуть Запорізьку АЕС. Однак це стосується лише тих людей, які мешкають у радіусі 50 км від атомної електростанції.