В українські супермаркети почали завозити дешевші овочі. Так, українці вже можуть порадувати себе огірками та помідорами за значно приємнішими цінами, ніж місяцями раніше. Про це повідомляє інформаційний портал "Хвиля".

У середині червня в Україні спостерігається зниження цін на такі популярні овочі як огірки та помідори.

Супермаркет. Фото: скрін youtub

Огірки

Огірки у супермаркетах "ЕКО Маркет" можна купити за ціною від 29 гривень. Мінімальний цінник встановлений на гладкі огірки, які зараз пропонуються покупцям зі знижкою 40%. Вартість звичайних огірків у цій мережі варіюється в межах 43,90-49,90 гривні за кілограм.

Ціни на огірки. Фото: скрін gotoshop.ua

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще

У мережі супермаркетів "Ашан" короткоплідні огірки можна взяти по 52,30 гривні за кілограм, а гладкі трохи дорожчі - 57,90 гривні за кілограм. У "Новусі" цінники на огірки починаються від 56,99 гривні за кіло, а у "Варусі" вже помітно дорожче – від 64,90 гривні за кіло.

Ціни на огірки. Фото: скрін gotoshop.ua

Помідори

У мережі супермаркетів "Новус" помідори можна купити по 59,99 гривні за кіло, втім, ця акційна пропозиція з 20-відсотковою знижкою. В "Ашані" за кілограм помідорів доведеться віддати від 61,90 гривні, а у "Варусі" – від 64 гривень.

Ціни на помідори. Фото: скрін gotoshop.ua

При цьому є сорти помідорів, які продаються у рази дорожче. Наприклад, помідори чері сягають у ціні до 299 гривень за кілограм.

Ціни на помідори. Фото: скрін gotoshop.ua

Раніше портал Знай повідомляв, голодувати не будемо, але гаманці "схуднуть": що буде з цінами на овочі та фрукти, прогноз експертів.

Також інформаційний портал Знай повідомляв, в українських супермаркетах оновили ціни на м'ясо: скільки просять за свинину, курятину та сало.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українців порадували суттєвим зниженням цін на овочі: скільки коштують помідори, огірки та перець у червні.