Принцесу Шарлотту часто бачили, у момент "коригування поведінки" своїх братів на публічних виходах - зазвичай зі своїм молодшим братом принцом Луї, який відомий своїми витівками.

Але цього разу восьмирічна дочка принца Вільяма та Кейт Міддлтон була помічена в цьому зі своїм старшим братом принцом Джорджем.

Принц Джордж, фото: gettyimages

Брати та сестра разом їхали в кареті разом із принцесою Уельською та королевою Каміллою на Параді квітів. Після параду кінногвардійців сім'я прямувала до Букінгемського палацу, щоб подивитися естакаду, коли хлопці почали нервувати.

Принцеса Шарлотта, Луї та Джордж, фото AP

Популярні новини зараз

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Принц Джордж був помічений з зухвалими коментарями, а принц Луї не міг контролювати свою реакцію на запах коней. Але, за словами читача по губах Джеремі Фрімена, останньою краплею для юної принцеси став чих. Її старший брат був помічений чхаючим у руки в кареті, коли його мати, мабуть, сказала: "Будьте здорові". Однак потім Шарлотта відвела його до їхньої мами, бо він, мабуть, витер руки об штани.

Фріман стверджує, що вона сказала: "Мамо, Джордж витер їх об штани".

Королівські шанувальники у соціальних мережах залишилися у захваті від чарівного чхання, коли вони вирушили до Твіттера, щоб висловити свою думку.

Кейт Міддлтон, кадр з відео

Один користувач сказав: "Так пишаюся тим, як принц Джордж впорався зі своїм чханням. Дуже хороші манери, і він поводився дуже зріло для маленького хлопчика".

Незрозуміло, що сказала Кейт у відповідь, але вона вже попередила дітей під час поїздки в кареті вдень 17 червня. За словами Джеремі Фрімена, бешкетні молоді члени королівської родини, мабуть, отримали попередження про те, як їм слід сидіти під час поїздки до кінного екіпажу.

Нагадаємо, що чоловік підкотив до Кейт Міддлтон і поставив у незручне становище принца Вільяма: "Потворні, але добрі".

Раніше ми повідомляли, що Кейт Міддлтон та принц Вільям засвітилися з пивом у пабі перед коронацією Чарльза III: "Це буде напружений час".