Власник російського паспорта В'ячеслав Стрілковський, який реалізував десятки схем із відшкодування ПДВ з бюджету України та "обнала", як ні в чому не бувало гуляє Києвом. Про це повідомляє telegram-канал Батальйон "Монако".

У схему "конвертаційного центру" В'ячеслава Стрілковського входять десятки підприємств, товариств, які надають послуги з незаконного формування витрат для суб'єктів господарювання, що реально діють.

В'ячеслав Стрілковський. Фото: з мережі

Як йдеться в матеріалах ЗМІ, незаконну роботу "схемник" бере відсоткову винагороду 10-15% від проконвертованої суми. Також відомо, що у своїй справі В'ячеслав Стрілковський вважається кращим і має статус "короля обнала".

Крім усієї незаконної діяльності, В'ячеслав Стрілковський, а також його дружина Діана є громадянами Росії. Зазначається, що паспорти вони отримали у 2015 році в окупованому Криму.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

В'ячеслав Стрілковський. Фото: Цензор немає

Отже, громадянин росії провертає багатомільйонні схеми по "конвертації" в Україні в розпал повномасштабної війни. При цьому журналісти зауважили, що В'ячеслав Стрілковський спокійно собі ходить по столичних розважальних закладах під час комендантської години.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, поки місто щодня під обстрілами, мер Краматорська вирішив відпочити на Лазурному березі.

Також наш портал інформував, що ховають від санкцій майже 1,5 млрд доларів: сім'я російського олігарха Бурлакова залягла на дно в Європі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, яка іронія: нардеп Торохтій, який катається Європою, був ініціатором заборони виїзду для нардепів.