Крім відомої мільйонам віруючих "Отче наш" є ще кілька прекрасних молитов, які мають не меншу силу.

На думку Церкви, їх треба читати хоча б раз на тиждень, а ще краще – вивчити їх напам'ять.

Ісусова молтива

"Господи Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй мене грішного (3 рази). В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь."

Молитва, скріншот із відео

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Молитва Господня

"Отче наш, що єси на небесах, нехай святиться ім’я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліб наш насущний дай нам сьогодні, і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим. І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є Царство, і сила, і слава навіки. Амінь."

Ікона Богородиці, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Молитва Пресвятій Богородиці

Пресвята і велика Діва, обраниця Господа нашого, ти принесла себе в жертву і залишила грішний світ для великої мети служити Богу. Не залиш своїх рабів в їх молитвах про праведність і віру. Захисти і проведи по життю сім'ю нашу з мудрістю своєю. Благодать твоя хай допоможе нашим дітям знайти віру справжню, позбавить від гордині, жадібності і дурості. Даруй нам досконалість духовну і допоможи навчити дітей наших жити в мирі і чистоті душевній. Моли Бога про спасіння наших грішних душ і висвітлюй шлях тернистий своїм світлим поглядом. Хай не залишить Господь чад своїх в хвилини слабкості і труднощів. Амінь."

Пресвята Богородиця

Молитва символ Віри

"Вірую в єдиного Бога Отця, Вседержителя, Творця неба і землі, і всього видимого і невидимого. І в єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, від Отця рожденного перед усіма віками - світло від світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він задля нас, людей, і нашого ради спасення зійшов із небес, і воплотився з Духа Святого і Марії Діви, і стався чоловіком. І був розп'ятий за нас за Понтія Пилата, і страждав, і був похований, і воскрес у третій день, згідно з Писанням. І вознісся на небо, і сидить праворуч Отця. І вдруге прийде зо славою судити живих і мертвих, а Його Царству не буде кінця. І в Духа Святого, Господа животворящого, що від Отця [і Сина] ізходить, що з Отцем і Сином рівнопокланяємий, рівнославимий, що говорив через пророків. В єдину, святу, соборну й апостольську Церкву. Ісповідую одне хрещення на відпущення гріхів. Очікую воскресення мертвих і життя будочого віку. Амінь."

Молитва, скріншот: YouTube
"

Живий у допомозі

"Живий у допомозі Вищого, у крові Бога Небесного оселиться. Говорить Господь: Заступник мій є і Прибіжище моє, Бог мій, і надіяюся на Нього. Який Той визволить тя від мережі ловчі, і від словени бунтівна, плещма в Своїм осяє тебе, і під крилами Його надіяшся: зброєю обійде тя Єстина Його. Не убоявшись від страху нічного, від стріли, що летять у дні, від речі в темряві минущі, від сряща, і біса полуденного. Паде від країни твоєї тисячі, і тма одесну тебе, до тебе ж не наблизиться, обома очима твоїми дивишся, і віддаючи грішників убачиш. Бо Ти Господь, уповання моє, Вищого поклав є притулок твій. Не прийде до тебе зло, і рана не наблизиться тілі твоєму, як Ангелом Своїм заповісти про тебе, зберегти тебе в усіх шляхах твоїх. На руках вмуть тя, та не коли споткнеш про камінь ногу твою, на аспіда і василіска наступиш, і попереши лева і змія. Як на Мене я надіюсь, і спасу Я: покрию Я, що пізнаю Ім’я Моє. Закличе до Мене, і почую його: з ним є в скорби, виснажу його і прославлю його, довготою днів споконву його, і явлю йому спасіння Моє."

Церква, молитва, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що на роботу візьмуть і без співбесіди: які молитви допоможуть вам у пошуку золотої жили.

Раніше ми повідомляли, що весілля, вінчання чи співжиття: який варіант варто вибрати, якщо не хочете проблем, відповідь церкви.