Ембер Мей, 23-річна модель з Лестершира, здійснила вже п'ять операцій зі збільшення грудей, і вона все ще не має наміру зупинятися.

Вона заявляє, що її мета – мати зовнішність, схожу на ляльку Барбі. За словами Ембер, вона звикла до пластичної хірургії та розглядає це як частину свого способу життя. Про це повідомляє Daily Star.

Ембер Мей, фото: Instagram

Ембер змінила свої груди з другого розміру на вражаючий 14-й розмір, вона також зробила бразильську сідничну підтяжку, дві операції на носі та ввела філери у своє обличчя. Усього вона витратила приблизно 90 тисяч доларів на різні хірургічні процедури.

Незважаючи на це, Ембер вже планує наступну пластичну операцію для збільшення грудей, щоб зробити її ще більшою. Вона повідомляє, що багато її шанувальників люблять її груди, але вона також отримує негативні коментарі від хейтерів, які звинувачують її у переборі з пластичною хірургією. Але Ембер ігнорує ці коментарі та впевнена у своєму рішенні.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Вона вже запланувала наступну пластичну операцію на кінець 2023 року, яку вона збирається здійснити у Бельгії за 37 тисяч доларів. Однак Ембер визнає, що було важко знайти лікаря, який згоден зробити її груди ще більшими, оскільки імплантати такого розміру є рідкістю.

Ембер Мей, фото: Instagram

Ембер Мей, фото: Instagram

Ембер Мей, фото: Instagram

Незважаючи на ентузіазм щодо своєї майбутньої операції, Ембер також розповідає про деякі складнощі, з якими вона зіткнулася через свої великі груди. Вона обмежує її в деяких речах, таких як фізичні навантаження та одяг. Ембер навіть змушена була придбати велику машину, щоб поміститися в ній.

Нагадаємо, дівчина зблизилася зі штучним інтелектом і навіть "ночує" разом із "чоловіком": "Він оберігає"

Як повідомляв "Знай.uа", жінка повністю вкрилася татуюваннями після того, як у дитинстві їй відрізали ногу: "Якщо у мене колись..."

Знай.uа писав, мати двох дітей витратила $37 тисяч на хірургів після того, як її "кинули" перед весіллям: змінилася навіть "інтимно"