Колишній військовий, який втратив обидві ноги, захищаючи Україну від ворога Олег Симороз, розмістив у Twitter допис блогерки.

Він зазначає, що це пише подруга директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА, яка до пізньої ночі в комендантську годину гуляла свій день народження в ресторані.

Колишній чиновник КМДА та подруга, скриншот

А ти бухни ще раз в ресторані Biarritz в комендантську годину щоб краще не забувати, що в нас війна. Шмара… — написав Олег.

У дописі, який розмістив Симороз, блогерка пише, що нібито дехто (українці, які обурились діям посадовця та його подруги) забули, що в країні війна, і розпалюють чвари всередині країни. Щоравда допис написала російською, тому у багатьох українців виникло питання, чому ц особа досі не спромоглася вивчити мову країни у якій живе.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Скриншот сторіс

"Шо шмара то шмара, навіть мову країни в якій живе не спромоглася вивчити", "А він директор департаменту Воронежу чи Ростову? Чому його подруга пише кацапським?", - прокоментували підписники Олега.

Скриншот коментарів

Передумовою допису стало звільнення директора департаменту КМДА Олександр Никоряка. Його звільнили через порушення комендантської години. Виявилось, що він був на дні народження ексдіджейки, теле- та радіоведучої, власниці бренду одягу Ateliermoe Ірини Тратілової (Іра Champion).

Журналіст "УП" Михайло Ткач стверджує, жінка є дружиною чиновника і в київському ресторані Biarritz святкували її день народження.

Нагадаємо, ми писали, що бійці ЗСУ можуть залишитись без обідів: постачальник "яєць по 17" для Міноборони блокує чесні закупівлі на Prozorro.

Як повідомляв "Знай.ua" змова воєнного часу – чи віддасть МОЗ мільярд за обладнання від компанії, що підтримує Росію?

Також "Знай.ua" інформував, НАБУ викрило махінації чиновників "Укрспирту": діяли за старою "схемою" та поцупили 55 млн.