Українські родини матимуть змогу отримати по 14 тисяч гривень на дитину. Про умови виплати коштів, розповіли у пресслужбі Міністерства соціальної політики України.

В Україні запустили програму монетизації послуги дитячого оздоровлення та відпочинку. Так, батьки дітей, які потребують особливої ​​соціальної уваги та підтримки, зможуть отримати по 14 165 гривень на путівку до табору, який зможуть обрати самі.

Українці. Фото: скрін youtube

"Відтепер держава виплачуватиме батькам кошти, на які ті зможуть самостійно придбати путівку для дитини у табір оздоровлення і відпочинку. Щоб отримати кошти, батькам (або особам яка його/її замінює) достатньо відкрити спеціальну картку в "ПриватБанк", на яку буде зараховано 14 165 грн на кожну дитину", - пояснили у Мінсоцполітики.

Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Зазначається, що батьки можуть перевірити, чи мають вони право на отримання коштів за цим посиланням. Також в режимі онлайн можна вибрати табір та забронювати путівку до нього.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям дозволили отримувати екстрену соціальну допомогу: хто перший у черзі на виплати.

Також наш портал інформував, що сотні українських сімей можуть отримати по 100 тисяч гривень: потрібно лише подати заяву.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, по 4000 гривень щомісяця: хто з українців отримає додаткову фінансову підтримку.