У Києві зчинилася сильна буря і почався дощ. У різних районах столиці фіксують сильні пориви вітру. Кадри негоди публікують місцеві телеграм-канали.

Другий день літа у столиці розпочався не із теплої та сонячної погоди, а справжнього погодного апокаліпсиса. У різних районах міста фіксують сильні пориви вітру. Також піднялася пилова буря та почався сильний дощ.

На відео, зняті очевидцями, видно, що від вітру вже почали падати дерева, тож мешканцям столиці рекомендують залишати автомобілі у безпечних місцях. Також рекомендується щільно закрити вікна та двері.

Вже відомо про аварійні відключення світла у Солом'янському, Святошинському, Голосіївському, Дарницькому та Оболонському районах через негоду.

Варто зазначити, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджала, що у Києві та області очікується негода.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"У Києві та області сильні пориви вітру, очікується гроза. Будьте обережні! Не йдіть поблизу рекламних щитів, тримайтеся подалі від ліній електропередач!", - зазначили рятувальники.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на українців чекають хвилі екстремальної спеки: синоптик склав прогноз погоди на літо-2023.

Також наш портал інформував, не гірше за синоптики: як кішки можуть прогнозувати погоду - варто тільки придивитися до сигналів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що пригріє сонцем і заллє дощами: мінлива погода на початок літа.