Коли в житті починається чорна смуга, то в молитві можна звернутися до Господа, Богородиці, свого Ангела-Хранителя, святого, на честь якого вас назвали, або до Божих угодників.

Бажано мати ікону того, до кого буде звернене ваше прохання, тож молитва матиме велику силу. У молитві у скрутну хвилину не можна бажати зла іншим людям або вимагати вирішення проблем засобами, які суперечать заповідям християнства. Варто просити стати сильнішими, витривалішими, щоб з честю перенести випробування.

Молитва, скріншот із відео

Перед тим, як звернутися за допомогою, потрібно дати волю сльозам. Необхідно очистити себе від негативних емоцій, що накопичилися всередині. Якщо ж ви відчуваєте почуття провини, то обов'язково вибачте тих, кого ви образили.

Молитва Богородиці для лікування сильного душевного болю:

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"О Пресвята Владичице Богородице! Ти вища за всіх янголів і Архангелів і за все творіння чесніше. Ти помічниця скривджених, зневірених Надія, убогих заступниця, засмучених втіха, зголоднілих годувальниця, нагих вбрання, недужих і зцілення, гоїх, недужих і зцілення. Всемилостива Владичице, Діво Богородице, милістю Твоєю спаси і помилуй і ризою Твоєю чесною захисти всіх християн православних... І вблагай, пречиста Владичице, Христа Бога нашого, щоб зміцнив Він нас силою Своєю з неба на невидимих і видимих ворогів наших! О Всемилостива Владичице Богородиця! Піднеси нас з безодні гріховної і звільни від голоду, мору, землетрусу і повені, вогню і меча, від ворожого нападу та міжусобиці, від нахабної смерті, від згубного повітря, від морської смерті і від всякого зла. Подай, пречиста Владичиці, мир і здоров'я рабам Твоїм (імена) і всім православним християнам, і просвіти їм на спасіння розум і серцеві очі, і сподоби нас, грішних рабів Твоїх, Царства Сина Твого, Христа Бога нашого. Бо влада його благословенна і прославлена з безпочатковим Його Отцем і Пресвятим, Благим і Животворчим Його Духом, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь."

Молитва, церква. Фото: Знай.ua

Нагадаємо, щодня читайте цю молитву до Миколи Чудотворця і біда обійде вас і ваших дітей стороною.

Раніше ми повідомляли, що якщо дуже важко на душі – зверніться до Бога: найкращі слова до Всевишнього, які допоможуть.