Після того, як почалася повномасштабна війна, нардеп від "слуги народу" Боглан Торохтій декілька разів перетинав кордон.

Сам Торохтій не може сказати, скільки разів він їздив за кордон. Але про намагання перетнути кордон із Румунією у квітні 22-го та спільні фото з дружиною у Болгарії влітку відомо достеменно. Про це розповідають у розслідуванні журналісти Bihus Info.

Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube

На запитання, чому Торохтій виїжджав за межі країни, він відповів нам, що "треба було". Каже, діти і дружина за кордоном, то їздив до них. Мабуть, нардеп не знає, що таких дітей за кордоном десятки тисяч, і це не дозволяє українським чоловікам виїжджати кордон. Але ж Торохтій депутат, Торохтію можна більше. — зазначає журналіст.

Найкумедніше у цій ситуації те, що за 9 днів до повномасштабного вторгнення політик сам же підтримував законопроєкт, за яким депутатам заборонялося виїжджати за кордон під час воєнного стану. І хоч потім закон не прийняли, підпис Торохтія свідчить, що він, принаймні показово, його підтримував.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Богдан Торохтій. Фото: Youtube

Також у сюжеті наголошують, що принаймні двох депутатів за подібні "покатушки" покарали виключенням з фракції. Проте невідомо, чи отримає таку ж кару Торохтій, який хоч і відмовлявся від фото, та, імовірно, підробив метадані фото, на якому нібито відпочиває з дружиною не минулоріч, а у 2021 році.

Раніше у 2022 році, дружина Торохтія похвалилася обручкою за 650 тисяч грн. Цікаво, що Торохтій не вказав цю суму в декларації.

Нагадаємо, ми писали, що нардеп Богдан Торохтій порадував себе у Європі люксовою автівкою за 7 мільйонів.

Як повідомляв "Знай.ua" скандальний шлейф нового голови Одеської ОВА Олега Кіпера: люстрація, дорогі авто, ДТП з дитиною.

Також "Знай.ua" інформував, нардеп Трухін перетворився на водія аби перетнути кордон: тепер вільно їздить Європою.