Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія "Київстар", яка користується популярністю киян, а також мешканців центральних областей нашої країни, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу абонент з досвідом використання послуги "Київстару" близько 20 років розповів, як його батьків примусово перевели на тарифи з інтернетом, хоча їхні мобільні телефони таку функцію не підтримують.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від незадоволеного клієнта компанії "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

"Київстар", скріншот: YouTube

"Користуюсь "Київстаром" понад 20 років. Тарифи безбожні і немає можливості заощадити. Інтернет дають 10 Гб, у мене залишок 9 Гб на кінець 4 тижні. Вдома і на роботі мобільний інтернет взагалі не ловить, зв'язок будинку поганий.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Пропадає зв'язок, на скарги нуль реакції, батькам пенсіонерам ввалили тариф 125 грн, з інтернетом, але мають кнопкові телефони і вони взагалі не можуть ним користуватися. На прохання щось змінити у представника компанії у місті Кам'янське (Дніпропетровська область) одна єдина відповідь - "Не подобається? Іншого немає!". Якось так", - поділився своєю неприємною ситуацією незадоволений абонент.

Відгук незадоволеного клієнта "Київстар", скріншот: Otzivua

До речі, така ситуація зараз не лише у абонентів компанії "Київстар". Мобільні оператори "Lifecell" та "Vodafone" теж грішать такими непотрібними послугами.

Нагадаємо, "Так і має бути": Vodafone запропонував українцям знижку 50%, але довелося платити вдвічі більше.

Раніше повідомлялося, що по 3600 грн на місяць на півроку: як українцям оформити державні виплати.

Також, "Крадете гроші та списуєте на війну": абоненти Vodafone скаржаться на підвищення тарифів.