Знову нічого не навчилися: блогери та прості українці після обстрілу виклали у мережу роботу ППО

Вранці 29 квітня окупанти вкотре випустили ракети по столиці, але хоч у місті було дуже голосно, завдяки роботі наших бійців ППО обійшлося без жертв.

Але деякі громадяни нашої держави замість того, щоб бути вдячними нашим захисникам, публікують у соціальних мережах фотографії, на яких добре видно місцевість, на якій відпрацювало ППО.

Навіть на другий рік війни деякі українці досі не розуміють, що такими діями можуть коригувати вогонь ворога і наражати на небезпеку жителів міст.

Ракети рф. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У мережі випливли унікальні кадри Олени Зеленської, які раніше були знищені: такими їх давно не бачили

Вже 4 роки всі українці захоплюються нашою прекрасною Першою леді, яка чудово вписалася на свою посаду.

Олена Зеленська приковувала погляди і сильних світу цього своєю красою, мужністю та водночас ніжністю незалежної української жінки. Мало хто вже пам'ятає, що коли Володимир Зеленський "мешкав" у "Квартал 95", Олена особливо не світилася на публіці та добровільно перебувала у тіні чоловіка.

Але зараз все таємне витягується назовні, зокрема й найщиріші фотографії Олени Зеленської, які мало хто бачив. У мережі показали архівні фото президентської подружжя Володимира та Олени Зеленських.

Олена Зеленська, фото: Instagram

Суддя Тандир може "вийти сухим із води": робоча схема хабарниці Панченка

Суддя Макарівського райсуду Київської області Олексій Тандир уночі 26 травня збив на смерть нацгвардійця, за що став перед судом. Українці вимагають, щоб його покарали за всією суворістю закону, проте обвинувачений має можливість "вийти сухим з ​​води".

Українцям нагадали, як суддя Харківського адмінсуду Ольга Панченко, яка отримала вирок за хабар, уникла свого покарання.

Жінка, як і Тандир, не визнала своєї провини і оскаржила вирок. 15 травня Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду ухвалила рішення про зупинення розгляду скарги обвинуваченої через те, що вона мобілізувалася.

Олексій Тандир. Фото кадр з Youtube

Громадянська війна та держпереворот: терорист Гіркін готує окупантів до проблем усередині країни

Гіркін почав готуватися до держперевороту в Росії, рубаючи "правду" про ситуацію, яка назріває у Росії.

Агент Стрєлков-Гіркін упевнений, що вже скоро це почне відбуватися. І, мовляв, здійснять переворот не без допомоги Євгена Пригожина. Про це він сказав, коментуючи останнє інтерв'ю власника ПІК "Вагнер"

"Пригожин - член правлячої мафії, одного з її угруповань. Ми спостерігаємо зараз, як одне з цих угруповань ламає через коліно нинішню ситуацію. До кінця літа можливий держпереворот", - заявив терорист.

Стрєлков-Гіркін. Фото: кадр з відео

Не сподобалася форма: у відомий дніпровський ресторан не пустили військового

У Дніпрі військового не пустили на вечерю до місцевого ресторану "Deep bar". Заклад аргументував тим, що у "спортивній та військовій формі не можна через дрес-код".

Про цей скандал розповів військовий Євген Кожирнов у своєму TikTok.

Його побратими відмовлялися пускати до закладу через те, що він був у військовій формі.

"Всім привіт Хочу поділитися враженнями. "Deep bar" у місті Дніпро. Знаєте, в чому прикол? Нашого побратима у формі не пустили повечеряти. Сказали, у них такий дрес-код. У спортивній формі та військовій формі не можна", - каже Євген.

Deep-бар. Фото з відкритих джерел