Іноді пошук роботи триває довгий час, оскільки перешкод на цьому шляху дуже багато.

Молодим людям буває складно знайти хорошу роботу через відсутність досвіду, а старшим – за вік. Віруючі в таких ситуаціях звертаються у молитві до Святого Миколая Чудотворця, який є надійним помічником у пошуку хорошої роботи з гідною заробітною платою. Читати молитву за роботу Миколі Угоднику не лише за себе, а й за своїх близьких.

Святий Миколай Чудотворець

Микола Чудотворець вважається заступником перед Господом. Історія його життя свідчить, що святитель Миколай був справжнім трудівником у служінні Господу та людям, пише сайт Оmolitvah.

Молитва Миколі Чудотворцю про дарування роботи

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

"Звертаюся до тебе, святий Миколай Угодник. Ти славишся чудесами та благодатною допомогою у складних справах. Не відмов мені в милості і допоможи впоратися з важкими завданнями, непосильною ношею, які звалилися на мої втомлені плечі. Хочу, щоб справа вирішувалася, не руйнувалося, а будувалося, щоб на шляху не зустрілися вороги та злостивці. Ти попроси у Господа заступництва вірного, відкинь з мене всі промахи та труднощі. Хай буде так. Амінь".

Молитва, фото: Unian

Молитва Миколі Угоднику про допомогу у роботі

"Святий Миколай Чудотворець, захисник і благодійник! Очисти мою душу від приставучої заздрості та злості поганих людей. Коли робота не сперечається за окаяним наміром, ворогів не карай, а допоможи їм впоратися зі смутою в душі. Коли сажа на мені гріховна, щиро каюсь і каюсь і прошу чудодійної допомоги у праведній роботі.Пішли мені роботу по совісті, а зарплату по праці. Хай буде так. Амінь."

Нагадаємо, що весілля, вінчання чи співжиття: який варіант варто вибрати, якщо не хочете проблем, відповідь церкви.

Раніше ми повідомляли про правильні слова до Бога про батьків: як допомогти мамі та татові з проблемами молитвою.