Консервована кукурудза та горошок використовуються для приготування популярних салатів, а також інших страв. Цінники на ці продукти встановили новий рекорд. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

В останні дні травня у мережах популярних супермаркетів спостерігається підвищення цін на популярні овочеві консерви – кукурудзу та зелений горошок. Продукція деяких торгових марок здійснила дуже суттєвий "ціновий стрибок".

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Зелений горошок

Станом на 27 травня зелений горошок "Novus" в середньому обійдеться в 36,99 гривні за 410 грамів. При цьому минулого місяця цінник на цей продукт складав 35,39 гривні. Зелений горошок торгової марки "Верес" подорожчав суттєвіше - з 37,96 до 44,65 гривні за 400-грамову баночку.

Ціни на горошок. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Кукурудза

Кукурудза цукрова зросла у вартості незначною мірою. Цінник збільшився з 33,88 до 33,90 гривні за баночку 420 грамів. В то самий час кукурудза торгової марки "Верес" злетіла в ціні відразу майже на 5 гривень - з 40,93 до 45,95 гривні за 340 грамів.

Ціни на кукурудзу. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, печериці, помідори та болгарський перець: супермаркети порадували зниженням цін, скільки можна заощадити.

Також наш портал інформував час хороших знижок: українські супермаркети поділилися новими цінами на соняшникову олію та яйця.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, каша буде смачною, а головне – по кишені: українські супермаркети знизили ціни на рис, гречку та макарони.