Віруючі християни, які хочуть попросити у Бога підтримки не лише для себе, а й для батька та матері, можуть прочитати спеціальну молитву.

Така молитва допоможе, якщо у батьків є проблеми зі здоров'ям, фінансовою ситуацією, турбують негаразди в особистому житті.

Молитва про батька та матір

"Господи і Боже мій Ісусе Христе! Почуй мою молитву про батьків моїх (імена). Даруй їм однодумність і любов у всі дні їхнього життя. Зміцни тіла їх у здоров'ї, нехай послужать Тобі ділами милості та Євангельського добра. Навчи мене завжди бути слухняним батьківському слову, позбав мене від лицемірства в поводженні з ними і не позбав нас усіх виправдання на Страшному Суді Твоєму. Амінь"".

Допомога батькам. Фото: Youtube

Православна молитва на ухвалення вірного рішення

"Господи Вседержителю, прийди мені, Божій рабі (ім'я), на допомогу. Направ мене на вірний шлях, допоможи прийняти вірне рішення (в тому-то і тому-то). Матінко Заступнице, Поручнице грішних! Прийди мені, рабі Божій (ім'я), на допомогу. Направ мене на вірний шлях, допоможи прийняти вірне рішення (в тому-то і тому-то). Свята (ім'я вашої святої), прийди мені, Божій рабі (ім'я), на допомогу. Моли Господа нашого і Його Пречисту Матір про спасіння моє, допоможи і підкажи прийняти вірне рішення (у тому й тому).

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ангеле Христов, хранитель мій святий і покровитель душі і тіла мого, настав мене на шлях спасіння і прийняття вірного рішення (в тому-то і тому-то)."

Церква, молитва, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що якщо чоловік заглядається на інших – прочитайте потужну молитву: ці слова назавжди приберуть зради вашої родини.

Раніше ми повідомляли, що немає роботи - не біда, молитва завжди виручить: слова до Миколи Чудотворця, які допоможуть у пошуку.

Також стало відомо, що якщо у сім'ї сварки – допоможе ця молитва: найсильніші слова, які повернуть добробут у дім.