Україцям пропонують пробачити зрадницю Ані Лорак: "Донатить на дрони ЗСУ"

Ані Лорак, фото: Instagram

Над власницею українського громадянства та зрадницею співачкою Ані Лорак, періодично глузують ексколеги по українському шоу-бізнесу, а зараз також стали приєднуватись і активісти. Так, із запроданки поглузував активіст Сергій Стерненко у інтерв'ю українському актору та сценаристу студії "Мамахохотала" Євгену Яновичу. Стерненко вкотре пожартував що співачка регулярно донатить на придбання дронів для ЗСУ. Хлопці поспілкувалися про українців, які викликали хвилю гейту на свою особистість, через те, що після повномасштабного вторгнення не висловили висловили підтримку Батьківщині.

Жителі Білгорода просять видати їм зброю: "Наші війська не допоможуть"

Білгородці. Фото: скрін із відео

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

У російському Білгороді напередодні контрнаступу ЗСУ поширюються панічні настрої. Так, купка місцевих жителів вирішила звернутися до влади та попросила видати їм зброю, оскільки російські війська не зможуть їх захистити. ЗСУ готуються до контрнаступу, щоб звільнити від російських окупантів територію України. Водночас жителям російського Білгорода чомусь стало дуже тривожно. Купка місцевих мужиків придумала собі наступ ЗСУ на їхнє місто і звернулася до влади.

В Україні подорожчала одна з найдоступніших круп: які ціни в супермаркетах і де дешевше

Супермаркет, крупи: фото Знай.ua

В Україні вже кілька місяців поспіль спостерігається зростання цін на одну з найдоступніших круп – пшоняну. Скільки коштує продукт у популярних супермаркетах та де можна купити дешевше, показують дані цінового моніторингу, що представлені на порталі Мінфін. Поки в українських супермаркетах продовжують знижуватися цінники на гречку, пшоняна крупа стає з кожним місяцем лише дорожчою. Так, якщо у квітні середній цінник на продукт був на рівні 30,73 гривні за кілограм, то станом на 17 травня – вже 31,90 гривні за кілограм.

Боєць ЗСУ розповів, як військкоми наживаються на війні: "12 тисяч доларів за довідку"

Мобілізація. Фото: Youtube

Воїн ЗСУ заявив, що на заході України зараз кожен військком буквально купається у грошах. За його словами, він особисто знає одного співробітника військкомату, який випустив за кордон багато хлопців, які приїхали з Одеси та Харкова. Ціна питання – 12 тисяч гривень. За цю суму військком видає довідку, в якій зазначається, що людина три місяці непридатна для служби. Цього часу вистачає, щоби виїхати за кордон.

50 тисяч гривень - це поки що "квіточки": які існують покарання за п'яне водіння в Україні

Водiй. Фото: скрін youtube

Для наших читачів, які є водіями, є дуже важливе нагадування. Кожен водій повинен розуміти, що водіння та алкоголь – це несумісні поняття. Проте є й ті, хто так не рахують, тоді вони стикаються з дуже поганими наслідками. Але найсумніше, що з вини такого водія можуть постраждати ще й інші учасники дорожнього руху. Які існують в Україні штрафи за керування авто у стані алкогольного чи іншого сп'яніння. Українське законодавство щодо п'яного водіння встановлює максимально допустимий рівень алкоголю в крові у розмірі 0,02 проміле та передбачає суворі каральні санкції за порушення. Починаючи від штрафів у розмірі 17000 та до 51000 грн., а також позбавлення права управління на строк від 1 до 10 років.