Не дадуть кредит, якщо не заплатив за комуналку: українці залишаться без нових iPhone

Кредит. Фото: скрін youtube

Багато українців перебувають за межею бідності, саме тому часто доводиться обирати: сплатити комуналку або купити м'ясо. Не дивлячись на це, купівля техніки міцно увійшла в життя українців і вони не відмовляються від нового дорогого телефону або плоского екрану телевізора. Благо для цього є кредити, які українці беруть повсюдно. Такий підхід не зовсім задовольняє компанії, які надають комунальні послуги українцям. Саме тому було ухвалено рішення вносити борги за комуналку у кредитну історію. Тепер так просто взяти кредит не вийде. Станом на 1 травня 2023 року українці накопичили заборгованість більше одного місяця за спожиту електроенергію у розмірі понад 1,7 млрд грн.

Monobank не поспішає повертати доступ до коштів своїм клієнтам: в чому причина

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Монобанк, точка видачі: фото з вільних джерел

З початку травня почав діяти закон який повернув арешти коштів на банківських рахунках боржників. Так, клієнту Monobank заблокували банківський рахунок через борг.Але згодом виконавець надав доступ до коштів у розмірі 13 400 грн, як це дозволяє законодавство. Втім виконання цього запиту Monobankом затягнулося. Запит від виконавця був відправлений банку ще 12 травня, але банк не поспішає задовольнити запит і розблокувати рахунок на суму 13 400 грн.

Ілона Гвоздьова вступила в перепалку з українцями: "Хочеться послати в ж..."

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова вступила в суперечку з "диванними критиками", які регулярно засуджують її дії. Все, що накопичилося, зірка виплеснула на своїй сторінці в instagram. Ілона Гвоздьова розповіла, що на її адресу почало литися багато критики від "диванних критиків", яким не подобається як вона живе і поводиться. Зокрема її розкритикували за "демонстрацію" своїх частин тіла, на фото, які вона викладає в соцмережі. Зірка не стала терпіти і жорстко відповіла ворогам.

Вже з липня ФОПам скасують не лише 2%: підприємців знищать?

#SaveФОП - фото ubr.ua

Українська влада хоче скасувати низку пільг для фізичних осіб-підприємців, серед яких скасування пільги для підприємців ІІІ групи та деякі пільги для ФОПів І та II груп. Зазначимо, до цього під час воєнного стану були впровадженні певні пільги для платників податків. Наприклад, єдиний податок був добровільним до сплати. Тепер його також хочуть зробити обов'язковим.

Тіна Кароль шокувала Японію, але допомогла Україні: "Людей не знайти"

Тіна Кароль, фото: ELLE

Відома українська співачка та справжня поп-діва Тіна Кароль одного разу зустрілася із прем'єр-міністром Японії Кісіда Фуміо. Там вона виступила з промовою та розповіла, чому на її думку Україна здобуде перемогу над російськими окупантами. Тіна Кароль своєю промовою справила справжній фурор, проте найбільше вражає, що тепер її цитували понад 100 світових ЗМІ. Українська співачка зазначила, що вона на 100% впевнена у перемозі України, адже українці ніколи не віддадуть нікому своєї країни та захищатимуть її до останнього.