Відомий український астролог, енергетичний практик та екстрасенс Влад Росс, який ще восени 2022 року передбачав аварію Кримського мосту, поділився новим прогнозом на початок літа. Експерт визначив, що країні-агресорці потрібно готуватися до великого "буму".

Влад Росс уже говорив у квітні, що на кінець травня варто чекати на велику армію дронів у ворожій столиці. Тепер такі події можуть відбутися і в інших містах Росії.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Влада Росса у мережі YouTube.

Влад Росс, скріншот: YouTube

"Нас чекає переломна подія - армада дронів полетить на росію, буде крутий феєрверк. На початку літа варто чекати на вибухи на складах з боєприпасами. Наші військові будуть на території країни-агресора робити несподівані "вилазки". Не дивуйтеся, що наші зайдуть до Білгородської, Брянську області і можуть обрізати постачання зброї на Донбас. Тобто, вони візьмуть під контроль російський кордон", - зазначив Влад Росс.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

За прогнозами астролога, у червні передумови закінчення війни в Україні. Однак, повне припинення бойових дій буде після смерті диктатора Володимира Путіна.

Астролог Влад Росс, скріншот з відео

"Вже влітку путіна може не бути живою. Є ймовірність, що його вб'ють. Потім у Кремлі відбудеться палацовий переворот. Після цього закінчиться війна в Україні", - додав Росс.

Нагадаємо, останній молодик весни 2023: що шукати на небі, і як зберегти спокійне життя.

Раніше повідомлялося, подробиці швидкої загибелі володимира путіна спливли в мережі: що буде написано на надгробній плиті.

Також, коли припиняться масовані ракетні удари: Влад Росс назвав дату, здивується весь світ.