Жінка у Великій Британії подала до суду позов проти свого колишнього партнера, який виявився жінкою.

Вона звинувачує свою "колишню дружину" під час статевих стосунків і стверджує, що протягом двох років вважала її чоловіком.

Стосунки в парі. Фото: Youtube

За інформацією, опублікованою на Mirror, потерпіла, чиє ім'я не може бути розкрито з юридичних мотивів, стверджує, що мала два статеві контакти з особою, яка вважалася чоловіком, і навіть планувала одружитися з ним, поки не дізналася про обман.

Через це 40-річній жінці Блейд Сільвано довелося постати перед судом. Відомо, що вони познайомилися ще у 2016 році на одному із сайтів знайомств. Сільвано представилася як чоловік у своєму профілі та шукала собі партнерку. Вони зустрілися особисто у грудні того ж року, "поцілувалися" та "вступили в статевий контакт" двічі, про що свідчать докази, подані присяжними.

Популярні новини зараз

Придатних до служби поділять на 4 категорії: в якій ви опинитеся ви

"Дуже важко": воїн ЗСУ, який став ТЦКшником після поранення, розкрив правду про видачу повісток

Буде солодко – всього 22 грн за кіло: супермаркети оновили ціни на цукор, борошно та гречку

У працівників ТЦК можуть забрати частину повноважень: що пропонують в Уряді

Показати ще

Знайомства в інтернеті, фото: кадр з відео

Адвокат потерпілої заявив, що Блейд Сільвано продовжувала приховувати свою справжню ідентичність... а статевий акт стався під час використання "невідомого предмета" для проникнення.

Жертва, шокована відкриттям, дізналася справжню стать Блейд Сільвано через кілька років, у соціальній мережі Facebook... вже тоді у них були думки щодо весілля.

Нагадаємо, жінка вирішила інтимно порадувати двох чоловіків просто біля дитячого майданчика у парку.

Як повідомляв "Знай.ua", одна з сіамських близнюків завела хлопця і розповіла про інтим при сестрі: "Я швидко засинаю, а він..."

Знай.ua писав, дівчина заробляє по 2 000 доларів на місяць продаючи обрізані нігті та використані прокладки: "Все цінно"