Відомий український співак Віктор Павлік та його дружина Катерина Репяхова потрапили у гучний скандал через те, що похвалилися наявністю спеціальної перепустки на закритий Південний міст у Києві.

Південний міст закрито для проїзду приватного транспорту з літа минулого року, проте музикант та його дружина заплющили очі на цю заборону, маючи спецперепустку. Репяхова похвалилася цим у своєму Instagram-блозі, за що натрапила на жорстку критику з боку українців.

"Мене чоловік везе по Південниму мосту. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки", - похвалилася блогерка.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Павлік особисто продемонстрував цю перепустку, проїжджаючи на Південному мосту. Блогерка швидко видалила відео після того, як усвідомила свою помилку. Однак, користувачі встигли зробити скріншоти. Більш того, Репяхова вибачилася і водночас наїхала на озлоблених українців за хвилю хейту, порівнявши їх із "орками".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Правоохоронні органи вже відреагували на ситуацію і відібрали у музиканта той самий "чарівний" папірець. Про це розповіли у Facebook МВС. Однак коментаторів дуже цікавить, як спецперепустка загалом потрапила йому до рук. Дехто підозрює, що артист купив її.

"А до того, хто йому її дав, прийшли? Ні? Бо хтось із ваших або продав, або по дружбі подарував перепустку, і це в будь-якому випадку - корупція. Кримінальну справу на корупціонера відкрито? "Взагалі треба починати з того, хто видав цьому дятлу з його куркою перепустку", - пишуть користувачі.

Коментарі - twitter.com/MVS_UA

Нагадаємо, Віктор Павлік "купив" для своєї дружини перепустку, щоб вона наймала сторизів.