"Надя не тих чоловіків обирає": Дорофєєвій порадили потрібну пару і це не Кацурін

Відома українська співачка Надя Дорофєєва порадувала шанувальників спільним фото зі своїм колишнім колегою, репером та автором пісень Олексієм Завгороднім, який виступає під сценічним псевдонімом "Позитив".

Українцям сподобалося нове фото Наді та Позитиву, проте вони не могли не скористатися можливістю пожартувати з музикантів.

"Надія нарешті ти зі своїм чоловіком, дуже хороша пара", "Зараз би ще з позитивом замутила, і теж махнулися парами, ось би чітко було :)"," Ідеальна була б пара. Жаль Надя не тих чоловіків вибирає. ."

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

У день жалоби влаштували гучний концерт на честь Порошенка: мати загиблого не змогла проїхати до сина

Під час військового стану у селищі Крижопіль Вінницької області влаштували гучний концерт з нагоди завершення реконструкції вулиці Героя України Олексія Порошенка, батька п'ятого президента.

Концерт відбувся 6 травня, в день жалоби, коли у селищі мали вшанувати пам'ять загиблого бійця Євгена Барбарського. Через події, на якій було караоке, фуршет та дитячі розваги, з героєм не змогли попрощатися. Організували свято благодійний фонд Порошенка та Укрпромінвест-агро.

Концерт у Крижополі, колаж 20minut

9-річний Мишко з Маріуполя ледве вибрався живим та довів українців до сліз: "Хочу, щоб моя мама воскресла"

Хлопчик Ведмедик із Маріуполя ледве вибрався живим із міста разом із батьком і мріє лише про одне – щоб його мама воскресла.

Історію юного маріупольця розповіли на фейсбук-сторінці "Освіторії". Мишко народився у 2014 році і зовсім маленьким втратив рідну людину - мама хлопчика померла у березні 2022 року. Дитина залишилася жити з батьком під обстрілами російських нелюдів.

Мишко з Маріуполя, facebook.com/osvitoria.media

Lida Lee прилюдно зробила з оголеною красунею те, що показують у фільмах для дорослих: "За це ще й гроші платити?"

Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK.

Lida Lee показала провокаційне та дуже гаряче відео зі свого виступу на вар'єте-шоу "Рояль", яке проходить у Києві. На ньому є все – і живий звук, і хореографія із театральною постановкою. Саме на кадрах можна побачити, як співачка співає і взаємодіє з напівоголеною дівчиною в білизні.

Lida Lee, фото з Instagram

Син Ілони Гвоздєвої з "Танці зі зірками" почав задихатися, танцівниця мало не посивіла: "Що з вашою дитиною"

Переможниця шоу "Танці зі зірками-2018" Ілона Гвоздєва розповіла про ситуацію, яка трапилася з нею та її сином в Італії, куди вони на якийсь час переїхали після широкомасштабного вторгнення росії в Україну.

Про це вона написала на особистій сторінці у соцмережі Інстаграм. За словами танцівниці у її дитини трапився жахливий напад плачу після якого дитина почала задихатися власною слиною. Хореграфиня надала дитині першу допомогу, проте вночі все повторилося.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram