Колишній голова Дніпропетровської облради Святослав Олійник закликав до мирних переговорів із росією та заявив, що треба йти на компроміси для припинення "конфлікту". Про це повідомляє telegram-канал Батальйон "Монако".

Дніпро – одне з багатьох українських міст, яке регулярно страждає від атак російських окупантів. У січні загарбники здійснили один із найжорстокіших терактів - ударили ракетою по багатоповерховому будинку і вбили не менше 40 мирних українців, ще десятки були тяжко поранені.

Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Втім, це не заважає колишньому голові Дніпропетровської облради Святославу Олійнику закликати до компромісів із росією заради припинення бойових дій. При цьому він розміщує в мережі прапор країни терориста і заявляє, що зараз відбувається не геноцид українців та повномасштабна війна, а "конфлікт".

Святослав Олійник. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"Необхідно якнайшвидше зупиняти бойові дії та запускати процес мирних переговорів, заснований на компромісі та обліку інтересів усіх сторін цього конфлікту", - написав політичний діяч.

Публікація Святослава Олійника. Фото: Батальйон "Монако"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, скандали, хабар помічника та дружба з колаборантами: чим "прославився" нардеп Мазураш, який запропонував саджати за критику влади.

Також наш портал інформував, Кличко та Труханов брати навіки? Українців обурив столичний мер, який став на захист одеського колеги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що ексдепутат Ковальчук після вигнання називає військових "лохами", а Зеленського відправляє на фронт.