Принц Вільям та Кейт Міддлтон застрибнули в метро і випили пінту пива в лондонській пивній перед коронацією короля Чарльза, але зусилля за барною стійкою були названі жахливими.

Вільям і принцеса Уельська насолоджувалися обідньою перервою в пабі "Dog and Duck" в Сохо після того, як вперше прибули по лінії Елізабет, стрибнувши в Актон і проїхавши три зупинки до Тоттенхем-Корт-роуд.

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми, кадри з відео

За допомогою одного із співробітників майбутній король качав пиво з-під крана, а Вільям наливав лімітований випуск Kingmaker Pale Ale.

Було чути голос за кадром, який говорив, що це було зроблено майстерно, але Вільям не виглядав надто впевненим, оскільки він захоплювався своєю роботою, саркастично відповідаючи: " Та невже?" на втіху іншим.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

І 40-річний чоловік додав веселощів, стверджуючи, що він краще п'є пінти, ніж тягає їх.

З невпевненим та-дам Вільям показав досить жалюгідну пінту, яку його дуже хороший наставник назвав ідеальною.

Вільям додав: "Я не так погано п'ю пінти".

The Mirror повідомив, як він і Кейт відвідали паб в Сохо після того, як шокували користувачів Елізабет Лайн своїм візитом. Пара знайшла час, щоб зустрітися зі співробітниками інших місцевих підприємств напередодні майбутніх вихідних на честь коронації. Коли її запитали про свої власні плани на коронацію, Кейт відповіла: "Так, це буде напружений час."

Після цього Вільям та Кейт були помічені у Вестмінстерському абатстві зі своїми трьома дітьми принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї, де вони брали участь у дуже важливій репетиції самого дня.

Реагуючи на їхню "п'яну вилазку" під час ланчу, один користувач Твіттера сказав: "Прекрасно, що принц Вільям та його дружина Кейт насолоджуються пінтою пива в Сохо. Нам пощастило жити у стабільній монархії. Дуже схвильований коронацією у ці вихідні".

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон станцювала неналежний танець на зустрічі з королевою Данії: "Якби Меган зробила це...".

Раніше ми повідомляли, що майбутня королева Великобританії Кейт Міддлтон вкрилася і вирішила побути з мусульманами.