Багатьох українців дуже непокоїть питання, коли закінчиться війна. Даним питанням займаються також і люди з великим досвідом енергетичних практик – екстрасенси, тарологи, а також астрологи.

Точну дату ніхто не береться озвучувати, однак у травні 2023 року ведичні астрологи Олексій та Анна Суханови бачать певні тенденції.

У мережі Instagram Олексій та Анна розповіли, що травень буде гарячим місяцем.

Публікація ведичних астрологів, скріншот: Instagram

Публікація ведичних астрологів, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Публікація ведичних астрологів, скріншот: Instagram

Однак є шанс, згідно з їхнім прогнозом для України, повернути захоплені російськими окупантами території.

Протягом усього травня Україна, за даними Суханових, проживатиме позитивний астрологічний період за річною карткою, що триває з 19 квітня до 7 червня 2023 року.

Українські захисники, скріншот: YouTube

"Цей період пов'язаний із територіями, тому в рамках цього місяця можна очікувати хороших новин у питаннях тимчасово окупованих українських територій", - йдеться у прогнозі.

Тоді як для Росії, додають астрологи, з 6 по 28 травня очікується несприятливий астрологічний період. Більше того, наступна річна карта, за словами Суханових, несе РФ заблокованість, нульовий військовий потенціал, внутрішні конфлікти та зміну влади.

Також Суханови попереджають про ймовірність водних катастроф: "З 10 травня Марс переходить на знак Зодіаку Рак, що свідчить про проблеми, пов'язані з водною стихією та всім, що знаходиться на воді, біля води. Тому, в рамках України, варто бути уважними жителями, які мешкають біля моря або річки. Ситуація з водною стихією може ще більше погіршуватися після 30 травня.

Нагадаємо, всім стане легше: ведичний астролог передбачив загибель володимира путіна, коли потеплішає.

Раніше повідомлялося, Умань – це лише початок? Екстрасенс Макс Гордєєв про події, які чекають на Україну.

Також, йдуть куди хочуть, не приділяють уваги і забувають цілувати: три чоловічі знаки Зодіаку, з яким не можна створити сім'ю.