Штрафувати по-новому: українців чекають покарання за бізнес діяльність

гаманець

Влада хоче зменшити покарання за несвоєчасне інформування податківців про контроль над компанією за кордоном. Розмір штрафів планують зменшити у шість разів. Документ створювали голова Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Данило Гетманцев та ще 8 депутатів. Відповідні зміни прописані у законопроєкті. Наразі штраф за несвоєчасне подання інформації про наявність частки в іноземній компанії становить 300 прожиткових мінімумів. Це приблизно 776 700 гривень. Поданий документ пропонує зменшити цей штраф до 50 прожиткових мінімумів – 129 450 гривень.

З "гопачки" у "автогонщицю": Лущинська отримала нову порцію гейту за пісню: "Як це у світ виригнути"

Юлія Лущинська. Фото: TikTok

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Українську співачку та учасницю "Х-фактора" Юлію Лущинську зараз активно обговорюють у мережі через її пісню "Гопак", яка не здобула великого успіху, м'яко кажучи. Але дівчину не бентежить гейт, вона продовжує займатися творчістю. Більш того, Юлія Лущинська навіть виступає на сцені. Величезних концертних залів вона не збирає, але свою віддану аудиторію все ж таки має. А декілька днів тому артистка випустила ще одну пісню за назвою "Прокачу".

"Шукаєте дурнів?": у "Нафтогазі" розповіли, чому в платіжках з'явилися неправильні суми

Квитанція за комуналку, скріншот з відео

Для наших читачів, які уважно стежать за своїми платіжками за комуналкою, є важлива інформація. Справа в тому, що деякі українці не можуть передати дані лічильників через те, що на сайті в особистому кабінеті вже "поставлено" показники. Буває таке, що показники внесені неправильно, а виправляти це, крім самого власника рахунку, не буде. Саме про таку ситуацію і розповіла українка, яка вирішила звернутися до представників постачальника.

Російські військові після копання окопів у Чорнобилі стали "світлячками: "Розуміли ризики, але просто тупі"

Чорнобиль

Невмілі російські солдати захворіли на променеву хворобу після ночівлі в Чорнобилі. Два тижні вони спали, їли та пили в Рудому лісі поряд із місцем найстрашнішої ядерної катастрофи у світі — навіть ловили рибу біля камери реактора, що охолоджує. Українці, які живуть поруч, попередили окупантів про небезпеку того, що залишилося одним із найрадіоактивніших місць на Землі з того часу, як 37 років тому вибухнула електростанція. Але місцеві жителі кажуть, що окупаційні війська, які незабаром прибули після російського вторгнення у лютому минулого року (2022 р.), проігнорували їх.

Підвищення тарифів вже підтвердили: експерт оцінив, скільки треба заплатити

Гроші, гривні: фото informator.ua

На початку червня в Україні зростуть тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення — у середньому по ліцензіатам НКРЕКП рівень зростання становитиме близько 30%. Відповідь комісії оприлюднив на своєму тг-каналі експерт з житловокомунальних питань Олег Попенко.На першому етапі перегляду зростання рівня середньозважених тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення ліцензіатів НКРЕКП буде в середньому на рівні 12,3%, а на другому етапі - 14,1%.