Підліток залишився невпізнанним після участі у вибуховому виклику TikTok, який мало не вбив його.

16-річний Мейсон Дарк намагався реалізувати недавній тренд із популярної соцмережі, згідно з якою користувачі програми для соціальних мереж створюють ролик про те, як вони роблять імпровізовану паяльну лампу. Використовуючи для цього балончик з аерозолем і запальничку, десятки користувачів TikTok наслідують новий небезпечний тренд, і спроба футболіста Мейсона виявилася чи не фатальною.

Мейсон Дарк, фото із соцмереж

Сім'я Мейсона почула гучний звук у своєму будинку в Північній Кароліні, США, перш ніж вони побачили, як їхній син кинувся в озеро з обпаленим 75% тіла.

Мама Холлі Дарк каже, що її син невпізнанний із опіками третього ступеня на три чверті тіла після того, як випробування TikTok пішло не так.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Холлі сказала: "Ми дізналися після операції, що у нього опіки третього ступеня… це схоже на букву "Т" на його спині, і це було через те, що він зняв сорочку, а потім вона застрягла чи щось у цьому роде. До вчорашнього дня ми не знали, що насправді це 76 відсотків його тіла".

На щастя, Мейсон одужає від опіків, але проведе в опіковому центрі близько шести місяців, а Холлі каже, що стан її сина перебуває під загрозою погіршення.

"Він стрибнув у річку, щоб згасити полум'я. Ризик зараження від річкової води високий, крім опіків 2-го та 3-го ступеня".

Мейсон Дарк після невдалого експерименту, фото із соцмереж

Нагадаємо, що у матері відібрали дитину через відео в TikTok , батько-військовий загорнув малюка у плівку: "Просто кумедно".

Раніше ми повідомляли, що військовий закликав інстаблогерів та тіктокерів не хайпувати на загибелі героїв: чергове дно від закарпатця.