У мережі шириться відео, на якому зафіксовано, як військові затіяли бійку з чоловіком в цивільному, нібито під час вручення повістки.

На відео видно, що чоловіка спершу б'ють по обличчю, а потім вкладають на землю. Вже там він отримує удар ногою від одного з військкомів. У ТЦК заявили, що розпочали службову перевірку, і додали, що чоловік поводив себе провокаційно, ображав та погрожував військовим.

"Громадянин почав ображати військовослужбовців, погрожувати фізичною розправою та застосував фізичну силу до одного з військовослужбовців. Його було затримано", — прокоментували в пресслужбі.

За фактом побиття черкаськими військкомами чоловіка при врученні повістки буде проведено службову перевірку. Глава ОВА Ігор Табурець зазначив, що заяви до поліції написали обидві сторони

Бійка цивільного з військовими. Фото: Telegram

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець розповів, що цивільний не має право зневажливо ставитися до військового при виконанні службових обов’язків, але й військові мають реагувати на це по-іншому.

"Мобілізація — це не каральний захід, не чиясь забаганка. Це життєва необхідність для нашої держави під час війни з російськими окупантами. Це те, що потрібно для нашої Перемоги!" — наголосив Табурець.

Нагадаємо, ми писали, що переглянуть рішення ВЛК: звільнених від мобілізації можуть призвати, Арахамія звернувся до правоохоронців.

Як повідомляв "Знай.ua" перевірка чоловіків у дорогому ресторані та конфлікт з власницею розділили українців: хто правий.

Також "Знай.ua" інформував, українським військовим стане простіше поповнювати автопарк, дані про машини вже у ТЦК.