Кіт Степан одружився: "Зробив коханій пропозицію"

Кіт Степан із Харкова, відомий завдяки блогу з 1,3 млн передплатниками, поділився радісною новиною – шлюбом із кішкою Стефанією.

На початку війни Кіт Степан поїхав за кордон, але через деякий час повернувся до України до рідного Харкова. Також він став з'являтися з іншою кицькою в парі - подружку Степана звуть Стефанія.

Кіт Степан, фото: Instagram

Дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" розповіла про "братство" з росіянами: "Люди раптово оглухли"

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Дружина відомого коміка Степана Казаніна із "Квартал 95", Наталя вирішила знову висловитися на тему братніх народів. Цього не було, і ніколи не буде.

Пост з'явився на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Вона опублікувала звичайну фотографію ромашки на тлі прапора України, та закликала людей робити паузи у словах.

Степан Казанін із сім'єю, фото з Instagram

Автомат краще за дрифткар: любителям поганяти Києвом видали повістки

В Україні триває війна і гине багато безневинних людей. Наші чоловіки захищають Батьківщину, проте перебувають ті, хто досі не розуміє, навіщо вони жертвують своїм мирним життям та втрачають своїх побратимів.

Нещодавно поліція затримала молодих людей прямо у центрі Києва, біля стадіону НСК «Олімпійський», вирішили схопити адреналіну та "підрифтувати" на авто. Хлопці вирішили не ховатися від очей, а зухвало розтинали центром міста. На гучний звук двигунів приїхала поліція.

Затримання "дрифтерів". Фото з Facebook

Футболіста Алієва винемогла друга повістка: "Клоуни, займайтеся хоч чимось корисним"

Олександр Алієв уже вдруге за війну отримав повістку і грубо висловився на адресу співробітників ТЦК та СП, заявивши, що він слугує з початку вторгнення росії.

Алієв закликав співробітників ТЦК та СП займатися кориснішими справами в період боротьби українського народу проти російських окупантів.

Александр Алиев. Фото с Instagram футболиста

Пільги скасують і повернуть штрафи: на кого чекає важке літо

До 1 липня зміняться податкові правила для ФОП. Зміни скасують пільгову податкову ставку у 2%, повернуть перевірки та штрафи за порушення податкового законодавства.

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики пояснює, що рішення скасувати пільги для ФОП допоможе у майбутньому отримати значну підтримку для України від МВФ.

Оформлення пільг. Фото: Youtube