Королева Єлизавета II пробула на посаді цілих 70 років і сім місяців - найдовше решти британських монархів.

Проте торік, 8 вересня 2022 року, 96-річна жінка пішла з життя... і зараз можна спробувати розібратися, що ж було секретом її довголіття. Про це повідомляє видання Express.

Єлизавета II, скріншот: Youtube

Стало відомо, що вона могла вибрати будь-яку їжу на свій смак, проте їй особливо подобався один сендвіч до пообіднього чаю.

З поверненням щорічних садових вечірок у Букінгемському палаці шанувальники королівської родини влаштовуватимуть пікнік на "королівській" території. Тим, хто не отримав запрошення на золоту садову вечірку, доведеться святкувати на вулицях за кілька тижнів під час святкування Платинового ювілею.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Однією з найпопулярніших страв будуть сендвічі – але які сендвічі любила Корольова до пообіднього чаю? Колишній королівський шеф-кухар Даррен МакГредді розкрив три улюблені начинки для сендвічів Монарха.

Королівська сім'я на ювілеї Єлизавети II: скрін ютуб

Даррен, який працював на Королеву протягом 15 років, готував і для принцеси Діани, принца Вільяма, принца Гаррі, зізнався, що Єлизаветі II подавали джемові "монетки" з хліба в дитячій кімнаті, коли вона була маленькою дівчинкою, і вона їла їх під час пообіднього чаю весь час.

"Просто: хліб, джем і трохи олії - зазвичай полуничний джем", - заявив він.

Два шматки хліба складаються разом, і замість нарізки їх на квадрати чи трикутники, кухар використовував круглий ніж для вирізування круглих отворів у центрі хліба.

Нагадаємо, дружина Короля Чарльза III успадкувала стиль Єлизавети: на згадку про улюблену тещу

Як повідомляв "Знай.uа", діти принца Гаррі та Меган Маркл стали спадкоємцями на королівський престол: оголосили рано вранці

Знай.ua писав, майбутня королева Великобританії Кейт Міддлтон покрилася і вирішила побути з мусульманами