Мобільний інтернет Київстар користується великою популярністю серед українців, але трапляються неприємні ситуації, про які клієнти мережі не можуть мовчати. Цього разу обурення викликали тарифи.

Під одним з дописів на сторінці Facebook, схвильовані користувачі зазначають, що компанія самотужки змінює тарифи, та збільшує плату за послугу, яку не взмозі використати українці.

Київстар. Фото: Youtube

Київстар також став нахабніти — самостійно змінює наші тарифи, не запитуючи, чи згодні ми користуватися більшою кількістю інтернету. А може мені вистачає того, що є? Хто вас, нахаб, просить це робити? От хто захоче, тому й підвищуйте, надавайте більше інтернету. Мені вистачає той, що є. Не будьте такими нахабними, і люди до вас потягнуться. - написала користувачка Олена Косенко.

"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Також звертають увагу компанії на те, що люди змушені змінювати оператора, та переходити жл інших, вказуючи, що тарифи просто непідйомні для пенсіонерів та людей з невисокими зарплатами.

Через Ваші дорогі тарифи ви просто Самі заставляєте людей переходити до іншого оператора, в якого менша плата за послуги, або людина просто перестає поповнювати рахунок телефону, бо ще потрібно мати такі гроші, щоб його поповнити!!!! В кого мала пенсія чи зарплата просто не вистачить грошей на поповнення таких дорогих тарифів — зазначив користувач Alex Alex.

Скриншот коментаря

Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що абонентам "Київстар" мовчки змінюють тарифи, люди втрачають сотні гривень.

Як повідомляв "Знай.ua", "Київстар" подарував українцям економ-тариф, попри скарги: багатьом стане в пригоді.

Також "Знай.ua" інформував, щоб повернути гроші, треба ще заплатити: українець обурився методами Київстару.