Дві квартири, четверо апартаментів, два підвальні приміщення і два паркомісця навпроти Ейфелевої вежі зареєстровані на французькі компанії.

Вони зареєстровані на французькі компанії, кінцевим бенефіціарним власником яких є сестра Коломойського Лариса Черток. Вона ж володіє замком. Про це повідомляє проєкт "Схеми" від Радіо Свобода.

Майно Коломойського у Франції. Фото: Схеми

На французькі компанії, кінцевим бенефіціарним власником яких є сестра Ігоря Коломойського Лариса Черток, зареєстровані дві квартири, четверо апартаментів, два підвальні приміщення і два паркомісця навпроти Ейфелевої вежі у Парижі. Також Черток володіє замком, зведеним у 15 столітті, поблизу французького берега Женевського озера та господарськими будівлями і земельними наділами поруч із ним, — повідомляють журналісти-розслідувачі.

Майно Коломойського у Франції. Фото: Схеми

Популярні новини зараз

Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Також на французьку компанію Beethoven VI, якою через фірму з Монако Beethoven Holding володіє сестра Коломойського, записані два паркомісця за адресою 14 Sq. Alboni у Парижі й апартаменти на шостому поверсі будинку на вулиці 1 Rue Beethoven.

За цією ж адресою інша французька компанія – Beethoven ІІІ володіє квартирою на третьому поверсі, а також чотирма апартаментами та двома підвалами. Засновником компанії є та ж монакська фірма сестри Коломойського Beethoven Holding.

Майно Коломойського у Франції. Фото: Схеми

Крім того, компанія SCI DE Buffavent володіє комплексом (площа 109 368 кв. м.), куди входить замок XV століття (підвальний поверх та ще три над ним), прибудова та земельна ділянка. Її засновником з 2014 року є компанія з Монако – Lully Real Estate, якою також володіє сестра Коломойського.

Замок у 15 ст. у Франції. Фото: Схеми

Раніше цей замок був власністю Оксани Палиці, дружини Ігоря Палиці – соратника Коломойського. Замок розташований у селищі Люллі, за 10 км від Женевського озера.

Майно Коломойського у Франції. Фото: Схеми

Журналісти "Слідство Інфо" у фільмі-розслідуванні "Зірвати банк" повідомляли, що саме на Ларису Черток оформлена нерухомість родини олігарха Ігоря Коломойського у Франції та Швейцарії.

Нагадаємо, ми писали, що Гетманцев та корупційні схеми "Укравтодору" часів Януковича: журналісти про зв'язок "головного податківця" з Демішканом.

Як повідомляв "Знай.ua", неадеквата водійка накинулась на копів: "у мене чоловік депутат, а ти під*рас, нормальні пацани всі у Бахмуті".

Також "Знай.ua" інформував, бізнес в Криму, який всі 9 років наповнював бюджет рф: журналісти розкрили правду про Гетманцева.