Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується популярністю серед громадян через величезну мережу банкоматів та терміналів поповнення по всій країні, продовжує розчаровувати своїх клієнтів.

Цього разу українець розповів, що у нього з картки "Привату" в нічний час зникли кошти, проте картка була призначена для оплати комунальних послуг і ніде цією карткою не було знято готівку. Також цікаво, що гроші було знято не на території України.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Вночі були зняті гроші з картки Приватбанку. Картка була тільки для оплати комунальних, ніде гроші не знімалися, не прив'язана до телефону, жодних оплат крім комунальних, картка завжди була вдома в надійному місці. Як таке може бути, що знялися гроші в інших країнах?" Питання в надійності банківської системи "Привату!", - розповів незадоволений клієнт "ПриватБанку".

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

ПриватБанк, скріншот: YouTube

Заради справедливості варто відзначити той факт, що представники банку оперативно відповіли клієнтові стандартним повідомленням, у якому лише порадили стежити за своїм важливим кодом, який вказано на карті CVV.

Нагадаємо, термінали ПриватБанку збоять і "крадуть" гроші: люди обурюються і не можуть повернути зароблене.

Раніше повідомлялося, якими будуть ціни на пальне в Україні після повернення акцизів: прогнози експертів.

Також, ПриватБанк скасував комісію на перекази з Польщі: доки діє тариф 0%.