В мережу потрапило відео, на якому дівчина, яка порушила ПДР, накинулась на патрульних, та звинуватила їх у неробстві.

На відео, яке оприлюднили низка тг-каналів, дівчина поводила себе неадекватно, істерила, явно намагаючись образити патрульну поліцію. Найсумніше, що в автівці, на задньому сидінні видно обличчя маленького хлопчика, який спостерігає "як треба" спілкуватися з поліцейськими.

Неадекватна водійка. Фото: twitter

У мене чоловік депутат, а ти під*рас, нормальні пацани все в Бахмуті, а ви страждаєте на ху*ню, пішов ти на*уй, — верещала неадекватка..

Так спілкувалася жінка з копами, які зупинили її через те, що вона розмовляє телефоном під час руху. За інсайдерською інформацією, чоловіком жінки на відео може бути "Слуга народу" із Сумської області Олександр Слюсар. На відео позаду жінки сидить чоловік, схожий на нього. Зазначимо, що інформація вимагає уточнення та перевірки.

Популярні новини зараз

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Неадекватна водійка. Фото: twitter

Під час невеликого відеоролика, "дружина депутата" говорила щось про донати на зСУ та намагалася якомога образливіше назвати копа, який знімав відео.

У коментарях, у twitter, українці дали вичерпну характеристику подібному персонажу:

"Через екран захотілось розбити їй фейс", "Чергове бидло, на твердих понтах під час війни спілкується з поліцейськими", "Чому депутатські шмари завжди такі страшні. Вбухують мільйони в свій *блєт, а лише страшнішають", "По надутий ротяке вже видно, що воно таке. Взагалі то, протокол треба складати за лайку в бік представника поліції при виконанні", "Вона таксує… он, позаду пасажир сидить, ах**ває… що його везе слуга слуги", - написали в коментарях до відео.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що не тільки вказівками, як вмирати за Україну, блогерка Мазурчук обурювалася, що пенсіонери тікають до ЄС.

Як повідомляв "Знай.ua" дівчина із Закарпаття захотіла відділитися та повернути місцевих із фронту.

Також "Знай.ua" інформував, після розголосу випадку в Буковелю, "спиртовий бугай" одягнувся та вибачився.