Колишнього мера Харкова Михайла Добкіна помітили у рясі під час великодньої служби. Він благословив бійців ЗСУ у храмі Благовірної цариці Тамари. Рік тому його призначили дияконом в УПЦ МП, довкола якої не вщухають скандали останнім часом.

Михайло Добкін на прохання одного з парафіян звернувся до військових на передовий і буквально благословив їх на перемогу. Більше того, він зазначив, що за них моляться у всіх храмах, включаючи Московський патріархат.

"Щоб Господь зберігав і приніс перемогу нашій багатостраждальній країні, богобережній Україні. Щоб усі повернулися живими та щасливими, що вони роблять для людей. За них моляться у кожному храмі – православному і не лише православному по всій країні", - заявив Добкін на відео.

Варто зазначити, що з Михалом Добкіним пов'язано чимало кумедних ситуацій. Саме він у передвиборчому відео сказав "Текст по-дебільному написано". Протягом року він прислуговує в УПЦ МП, а до цього розвивав політичну кар'єру. Цікаво, що храм, де веде служби колишній мер Харкова, збудовано у 2012 році за кошти російського мецената.

Михайло Добкін

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше ми писали про те, що переговори між росією та Україною неможливі: Ентоні Блінкен попередив Зеленського про небезпеку

Як повідомляв Знай.ua, воїнам ЗСУ хочуть дати можливість "піти зі служби" на якийсь час: потрібна поважна причина

Також портал Знай.ua писав, що глава СБУ Малюк і президент Зеленський відреагували на відео страти українського полоненого: "З-під землі дістанемо"