Українка скаржиться, що з картки ПриватБанку зникли усі кошти, сума зарплати, на яку вона планувала прожити до наступного місяця, сплачувати комунальні платежі тощо.

Про це пишуть на порталі Мінфін. Жінка, у відгуку до банку, на тематичній сторінці сайту, розповіла, що 12.04 на картку ПриватБанку було зарахування заробітної плати в розмірі 6 тисяч. На наступний день гроші списали. При чому коду списання коштів не було.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

13.04 без моєї участі були списані кошти 4700 третьою особою. Я не отримувала код підтвердження про списання. Звернувшись до банку я отримала відповідь, що вони не повернуть кошти у рамках правил платіжної системи. А де були правила коли списали гроші без відома власника картки? — зазначає клієнткабанку.

Жінка зазначає, що у фнустанові порадили перевипустити картку і звертатися до поліції.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Картку оформлять для того, щоб зняли слідуючу зарплату? Яка поліція поверне мені кошти, щоб заплатити комунальні платежі. Свої дані третій особі не передавала. Для чого служба безпеки банку. — обурюється жінка.

Представники ПриватБанку ніяк не прокоментували скаргу, натомість користувачі порадили українці дізнатися подробиці того, як і куди відбулася транзакція.

Спробуйте дізнатися чому і як точно були списані ці гроші. Якщо ви брали кредити на карту типу швидкогроші, монівео або інші швидкі кредити на карту, то швидше за все гроші вкрали вони. - зазначають у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що пенсіонер із карткою ПриватБанку залишився без частини пенсії.

Як повідомляв "Знай.ua" ПриватБанк терміново попередив клієнтів: стосується всіх власників пластикових карток.

Також "Знай.ua" інформував, українці при "банкоматному роумінгу" втрачають сотні гривень через Ощадбанк та Приват.