В Україні на війну мало не забрали студента, якби не суд: адвокат пояснив, як діяти

Український студент, який навчається на четвертому курсі в одному з університетів Харкова, звернувся до суду через те, що його несподівано мобілізував військкомат, незважаючи на право на відстрочення через навчання.

Він стверджує, що дав свій військовий квиток представникам Ужгородського РТЦК та СП, проте його все одно призначили на посаду кулеметника у військовій частині.

Мобілізація в Україні, скріншот: YouTube

Віталій Козловський зізнався, що більше не заробляє на концертах жодної копійки: "Не приносять грошей"

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Український співак Віталій Козловський зізнався, що нинішні виступи не дають йому жодного прибутку.

Віталій Козловський розповів, що всі його виступи на сцені мають суто благодійний характер, тому він не заробляє на них жодної копійки. Водночас він наголошує, що його концерти стали особливо дорогими, адже воїни ЗСУ платять життям, щоб він міг співати, а українці приходили на виступи.

Віталій Козловський. Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Будиночок сестри Коломойського та депутат-втікач Онищенко: журналісти показали шикарне життя українських олігархів у Куршевелі

Часто українці насміхаються з росіян у Куршевелі (французькі Альпи), проте там вистачає і дуже "заряджених" українців. Зараз мова піде не про бізнесменів, спортсманів чи зірок шоу-бізу, а тих людей, які так чи інакше причетні до влади.

Журналісти взялися за українську еліту, яка має свою нерухомість у Куршевелі. Невеликий спойлер: журналісти виявили одного з українських нардепів, який перебуває у розшуку в Україні.

Українські олігархи у Куршевелі, скріншот: YouTube

Ксенія Мішина розповіла про радісну звістку, на яку чекають усі українці - Еллерт ні до чого: "Бережіться диявола"

Відома українська актриса та зірка серіалу "Фортечна" Ксенія Мішина вирішила поговорити з шанувальниками про віру.

На своїй сторінці у соцмережі Instagram Мішина зазначила, не так важливо, вірите ви в Бога чи ні, визнаєте його існування чи заперечуєте. Однак важливо те, що релігія та церква приходять багатьом на допомогу в ці складні для України часи.

Ксенія Мішина. Фото: instagram.com/misha.k.ua

"На захист церкви": від Усика вимагають "врятувати" московських попів, взявши приклад із Ломаченком

Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Нещодавно тренер легковаги Дениса Беринчика розповідав про кумедний випадок на дорозі, коли машину, за кермом якої був Олександр, вирішив підрізати невідомий громадянин та вийти "поспілкуватися".

А зараз варто розповісти про скривдженого екс-чемпіона Григорія Дрозда, який висловив думку, нібито Олександр Усик мав зробити так само, як і Василь Ломаченко. Тобто захистити УПЦ МП. Вони, нагадаємо, мають залишити Києво-Печерську лавру.

Олександр Усик, фото: Instagram