З віком підтримувати здоровий метаболізм, щоб залишатися у формі та стрункими, стає все складніше. Це пов’язано з низкою факторів, включаючи гормональні зміни.
Є кілька змін, які ви можете внести у свої повсякденні звички, щоб підтримувати швидкість метаболізму в найкращій формі, щоб ви могли схуднути (і зберегти її) навіть у віці. Однією з таких змін є виключення певних продуктів і надання пріоритету добре збалансованій дієті, пише shefinds.com.
Існує безліч продуктів, які можуть допомогти підтримувати здоровий метаболізм, але є також багато таких, які можуть перешкодити вашим цілям втрати ваги, уповільнивши його.
Ліза Річардс, дієтолог, вона пояснила, що велика кількість нездорових жирів разом із величезною кількістю калорій може призвести до збільшення ваги та серцевих захворювань.
Сім'ї отримають більше грошей: як змінився розмір соцдопомоги
Частину комунальників мобілізують: водоканали віддадуть своїх працівників на фронт
Технічний збій чи привід для хвилювання: чому "Резерв+" перетворює українців на порушників
Готуйтесь – буде дорожче: українцям стане складніше дозволити собі навіть шматок хліба
Це, безсумнівно, дуже смачно, але багато експертів у галузі охорони здоров’я погоджуються, що оброблене м’ясо, як-от бекон, є одними з найгірших продуктів, коли йдеться про ваше загальне здоров’я, і їх особливо слід уникати, якщо ви намагаєтесь втратити вага.
Річардс каже нам, що бекон особливо містить надзвичайно багато жиру. І хоча деякі з цих жирів, відомі як мононасичені жири, насправді корисні (це ті ж корисні для серця жири, що містяться в рибі), інша половина може серйозно вплинути на ваше здоров’я, включно з талією. "На жаль, решта 50% жиру в беконі — це насичені (40%) і поліненасичені жири (10%)", — пояснює вона.
Нагадаємо, ми писали, що в Україні різко подешевшав бензин, автогаз "стоїть" на місці: як змінилися цінники на АЗС.
Як повідомляв "Знай.ua" огірки, томати та цибуля перестануть бути "золотими": міністр агрополітики спрогнозував зниження цін на овочі.
Також "Знай.ua" інформував коли потрібно фарбувати яйця на Великдень: історія крашанок та секрети яскравих кольорів.