Квітень у любовній сфері - це час яскравих подій та позитивних змін, адже разом з природою розквітають і стосунки між закоханих сердець.

Повня у Терезах відбудеться 6 квітня і допоможе встановити баланс між особистим та соціальним життям. Емоційні від природи люди почуватимуться збудженими та готовими на багато що заради насолод. Дуже корисно в дні повні поставити собі запитання починаючи з "хто я?" і "яка моя роль у цих взаєминах", а також "чому я без пари?".

Гороскоп кохання. Фото: Youtube

Овен

Відпустіть того, хто сам хоче від вас піти, позбавтеся безперспективних зв'язків. Будьте щедрі та відпускайте все з легким серцем. Незабаром настане нова фаза у сфері взаємин – там будуть нові знайомства, прагнення, можливості.

Телець

Сприятливий місяць для особистого життя, гармонізації сімейних стосунків, поновлення давніх зв'язків. У перші дві декади квітня почуватиметеся вільними та повними оптимізму, посилиться увага з боку протилежної статі. Може відбутися зустріч із важливою людиною, зокрема з минулого.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Зоряне небо. Фото: Youtube

Близнюки

Зверніть увагу на минулі зв'язки, любовні стосунки, які закінчилися не дуже добре. У вас є шанс розв'язати кармічні вузли та вийти на досконалий новий і якісніший етап у сфері особистих взаємин. Ви можете відчувати занепокоєння, може здаватися, що ви втрачаєте щось дуже важливе, все розвалюється і руйнується.

Рак

Перша половина квітня може принести зустріч із людиною, яка кардинально змінить ваше життя. Найімовірніше, за натхненням, що охопило вас, ви одразу зрозумієте, що це — ваше майбутнє. Хвиля майбутнього приходить цього місяця, попри те, що друга половина квітня буде емоційно складною. Найімовірніше, наприкінці квітня буде потрібно зробити серйозний вибір.

Лев

Та людина, яка справить на вас сильне враження і захопить вашу уяву у квітні, навряд чи виявиться корисною для вас у майбутньому. Не варто розкривати своє серце новому знайомому чи романтичному партнерові – від цього можете незабаром постраждати. Спокуси будуть — ваше завдання: встояти перед ними і тверезо дивитися на речі.

Зоряне небо. Фото: quick and dirty tips
Зоряне небо. Фото: quick and dirty tips

Діва

Планетарні впливи допоможуть вам впоратися з нерішучістю, що наринула, і серйозно поговорити з коханою людиною про майбутнє і перспективи взаємин. І це необхідно зробити до 20 квітня, щоб обговорити всі суперечливі питання ще до кризового періоду, який розпочнеться у третій декаді квітня, а закінчиться у середині травня.

Терези

Суперечливий місяць – тут буде все: романтика і розставання, пристрасть і драма, нові цікаві знайомства і партнер, що раптово виник, з минулого. Можливо, ви нарешті зважитеся на те, про що давно мріяли, наприклад, поїхати в гості до коханої людини, яка перебуває далеко, або потенційного партнера, з яким зав'язалося листування на сайті знайомств.

Скорпіон

Цього місяця ви особливо виразно відчуєте, що ваше життя сповільнюється і якийсь його етап підходить до завершення. Однак не піддавайтеся зневірі та втомі – ваша сила зараз у партнерстві. Найменша ініціатива з вашого боку обов'язково отримає відгук у людини, яка вас цікавить. Відпочиньте, найкраще на лоні природи.

Стрілець

Цього місяця важливо все розставити на свої місця у сфері взаємин. Не треба прагнути заглянути за обрій – живіть сьогоднішнім днем, бережіть тих, хто поряд. Добре було б перепросити тих, кого ви, свідомо чи мимоволі, образили.

Зоряне небо. Фото: YouTube

Козеріг

Квітень може бути дещо двозначним, оскільки, з одного боку, у вашому житті завершується важливий довгий період, і цілком імовірно, що доводиться розлучатися з багатьма людьми, до яких звикли і навіть відчуваєте ніжні почуття. Але з іншого боку, ви сповнені ідей та оптимізму, вам хочеться негайно щось зробити, прискорити розвиток взаємин.

Водолій

Цікавий період для самотніх Водоліїв та тих, хто нещодавно розлучився з партнером. Використовуйте свій запас оптимізму для того, щоб радісно, з легким серцем віддати колишньому партнерові те, що ви йому повинні, і залишити в минулому те, що не візьмете в майбутнє. Тільки після цього у ваше життя увірветься нове пристрасне кохання, романтичне захоплення, яке з часом переросте в глибоке почуття.

Риби

Не відмовляйтеся від нових перспективних пропозицій, але будьте уважні до людей, які з'являються у вашому житті. Серед них можуть бути ті, які стануть причиною неприємностей із чоловіком чи давнім партнером, стосунки з яким давно устоялись і десь навіть стали нудними. Цілком ймовірно, що якісь із ваших ідеалів зараз перебувають у стані кризи, але наразі важливо не піддаватися емоціям.

Нагадаємо, ми писали, що гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків Зодіаку: неприємні сюрпризи Овнів, нове кохання Водоліїв та скиглення Скорпіонів.

Як повідомляв "Знай.ua" серед Овнів – мільйонери, а Леви дуже живучі: хто ще за знаком Зодіаку має доленосний стрижень.

Також "Знай.ua" інформував, вислухають, допоможуть ділом й стрибнуть за вас у вогонь: найкращі друзі за знаком Зодіаку, яким можна сміливо довірити життя.