За словами експерта, товсті пальці короля Чарльза стали ще товстішими на фотографіях після його візиту до Німеччини.

Лікар зважив усе і сказав, що, хоч ніхто й не думає, що стан короля змінився, але він, схоже, все ж таки погіршився.

Доктор Гарет Най раніше говорив про дивний червоний і опухлий характер пальців монарха, стверджуючи, що це може бути низка різних станів. Але з огляду на тривалий час, протягом якого пальці короля були такими м'ясистими, він виключив дві зі своїх ранніх теорій про те, що це могло бути.

Він також визнав, що варіант, артрит, тепер виглядає більш ймовірним і, схоже, справді погіршився.

У розмові з Daily Star він сказав: "У короля Чарльза завжди були великі пальці, і попередні припущення про можливі причини поза його індивідуальною анатомією включали набряк, коли рідина витікає з крові і залишається в прилеглих тканинах, що призводить до їх опухлого вигляду."

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

Він пояснив, що один із можливих станів тепер можна виключити, тому що пальці короля стали гіршими і занадто довго залишаються опухлими.

Доктор Най сказав: "Хоча пальці короля Чарльза розпухли, я не думаю, що в цьому випадку набряк є правильним діагнозом через те, що вони були такими протягом тривалого часу, крім очевидного погіршення ситуації".

Він також пішов на те, щоби викреслити ще один варіант зі списку.

Доктор Най продовжив: "Я також не вважаю, що причиною є подагра. Хоча подагра впливає на руки і є станом, при якому в просторі між суглобами утворюються маленькі кристали, утворені сечовою кислотою, що призводить до болю, почервоніння і набряку, це стан зазвичай вражає окремі суглоби. Але фото показують, що набрякла вся рука - значить подагра виключається".

"Дактиліт унікальний, оскільки набряклість залишається, навіть якщо основне запалення контролюється, що, ймовірно, ми й бачимо тут".

Але коли він прагнув вказати, що це не небезпечний для життя стан, він зазначив, що, ймовірно, це було те, про що король був добре обізнаний.

Король Чарльз III, кадр з відео

Нагадаємо, що дружина короля Чарльза III успадкувала стиль Єлизавети: на згадку про улюблену тещу.

Раніше ми повідомляли, що король Чарльз III проігнорував смерть свого брата Макса перед Новим роком: "Він був вільний від марнославства".