Жодного дня не обходиться без новин, у яких росіяни пробивають все нове і нове дно, показуючи те, наскільки вони справді "над-нація".

Наприклад, зараз ситуації торкнулася школи та вчителя з історії з Челябінської області, який знайшов свій власний "унікальний" метод виховання. Використовував його проти 12-річного учня. Шестикласник із російського селища "недостатньо добре читав". Тому Данило Плотніков (кандидат у мери Копейська 2019 року) вирішив познущатися з дитини, 22 березня 2023 року.

Діти в школі. Фото: кадр з відео

Один із товаришів по навчанню потерпілої дитини зміг зафіксувати аудіозапис інциденту. Фрагмент опубліковано соцмережі VK. На аудіо чути, як педагог грубо звертається до учня, вимагає вибачень, змушує стати на коліна та загрожує насильством.

"Ти що так поводиться, сопля зелена? Я тебе об*сцю зараз, зрозумів?", - заявляє вчитель.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

ЗМІ вказують, що після публічного приниження учня вчитель працював ще два дні, але потім перестав з'являтися у школі. Варто зазначити, що, як виявилося, "дивні" випадки з цим учителем траплялися і раніше. Він вісім років викладає історію та суспільствознавство.

Школа у Франції, кадр з відео

А потім розкрився факт, що у 33-річного Данила Плотнікова був нездоровий інтерес до школярок. Хоча не всі дівчатка сприймали це всерйоз і не говорили батькам, мама однієї з дівчаток заявила, що він неодноразово її ображав і навіть назвав "повією".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов знущався з росіян їхньою ж зброєю, путін заридає: "Майбутнє вже тут - електроуазик"

Як повідомляв "Знай.uа", "Аполітична" Atomic Heart спіймалася на колаборації з "армією росії": балакати про "поза війнами" більше не вийде

Знай.ua писав, сценаристи "Сімпсонів" висміяли довгий стіл путіна, українці не натішаться: "Стеб прикольний"