Один із трьох найбільших українських операторів мобільного зв'язку компанія Lifecell, яка часто є об'єктом для скарг від простих українців, продовжує псувати своїм абонентам нерви. Справа в тому, що лише кілька тижнів тому компанія оголосила, що її тарифи зростуть, але на кінець березня там вирішили, що збільшення – недостатнє.

Абонентів вже попереджають повідомленнями, поки що короткими, та про те, що буде підвищено плату за послуги без активованого пакету. Але все йде до того, що тарифи знову стануть "захмарними"

Наприклад, українка розповіла, що в неї днями тарифи підвищилися одразу на 145 гривень. Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної абонентки на порталі для відгуків Otzivua.

Lifecell. Фото: скрін youtube

"Вирішила поміняти тариф на більш дешевий. Побачила на сайті те, що мені підходить і перевелася на інший тариф. У результаті замість заявлених 180 грн прийшла смс, що тепер у мене тариф за 325 грн. Півдня намагалася зв'язатися з оператором, так і не вийшло... Повернути старий тариф коштує 75 грн. Маячня якась! Ціни взагалі не відповідають. Підсумок: міняю оператора на водофон із збереженням старого номера", - пише незадоволена абонентка.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Повідомлення від Lifecell

Відгук невдоволеної клієнтки Lifecell, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, вартість хвилини зменшиться: у Київстарі анонсували дешеві дзвінки за кордон.

Як повідомлялося раніше, SIM-картки можна викидати? Мобільні оператори підказали, які і за скільки можна придбати цифровий замінник.

Також, "Київстар" зробив важливе оголошення на рахунок купівлі нових SIM-карток: "Доставка та 170 гривень".