87-річний українець "наболтав" із сайтом для дорослих більш ніж на 300 грн у "борг" Київстар: "скаржитися нікуди"

Українка розмістила повідомлення у Facebook і наголосила, що це скарга на мобільного оператора, що дозволяє "набовтати" у борг гігантські суми боргу.

"Жінка "борг" заплатила, але на цьому не зупинилася. Вона вирішила самостійно дізнатися, що це за "номер з Казахстану". Виявляється, це п*рн*-сайт та с*кс-послуги. Мій абонент цієї розмови не мав." "Хто винен? Прошу прийняти це повідомлення як скаргу до Київстару, а також попередження клієнтам цієї компанії. Чекаю на відповідь від компанії "Київстар"", - йдеться в повідомленні.

Київстар. Фото: Youtube

Злата Огневич порівняла себе з низькопробною співачкою, яка трясла тілом перед окупантами: "Куди блювати?"

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Злата Огнєвіч, як і інші популярні зірки, виступає для українських військових під час війни. Вона була у кількох гарячих точках, де було справді небезпечно, щоб підтримати тих, хто захищає нашу країну.

Російські артисти теж приїжджають на окуповані території до своїх солдатів або до того, що від них залишилося. Так, Ганна Калашнікова влаштувала концерт у шпиталі для військових, які отримали поранення. Очевидно, що голосом і талантом там і не пахне, але низькопробна співачка хоч розважила всіх своїми ганебними танцями.

Огневич зробила показову склеювання відео зі свого та концерту цієї Калашникової, щоб довести, як сильно українські артисти відрізняються від російських.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Вручення повістки на вулиці: кому з українців не можуть вручити папірець поза домом, відповідь юриста

Дуже часто ми чуємо "страшні та неймовірні" історії про вручення повісток чоловікам, що ледь не сидять на унітазах, у ТРЦ.

Юрист Ілля Шипко розповів, кому з українців не можуть вручити повістку на вулиці під час загальної мобілізації.

Так, за словами Шипка, перед врученням повістки працівники військкомату мають з'ясувати особу. Наприклад, якщо чоловікові більше 60 років, він не військовозобов'язаний і вручати йому повістку на вулиці немає потреби.

Повістка, мобілізація, кадр з відео

Як Тищенко повертався з "таїландських котлів": Квартал 95 показав бурхливу радість Арахамії

Народний депутат Микола Тищенко частенько опинявся у центрі гучних, а іноді й ганебних скандалів. Нещодавно він викликав обурення українців своєю поїздкою до Таїланду, який відвідав нібито в "інтересах держави" під час війни.

Це стало приводом як для хейту, так і для жартів. Коміки "Квартал 95" розіграли сценку у кабінеті керівника фракції "Слуга народу" Давида Арахамія.

Микола Тищенко, фото: Instagram

Закінчення опалювального сезону: експерт закликає робити це вже зараз

Відомий експерт з комунальних питань голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко розповів у чому проблема української енергосистеми і чому в теплу погоду досі смажать батареї.

За його словами, в Європі людина сама може регулювати і контролювати коли вимикати, а коли вмикати подачу теплоносія і для цього не потрібно відключати центральне опалення.

Люди роблять це самі, залежно від погоди на вулиці. Якщо тепло – вимкнули опалення та економлять. А вже керівники компаній з теплопостачання бачать, що обсяг споживання тепла зменшився на 20-30%. Після цього вони вимкнуть систему.

Опалювальний сезон, скріншот