Українців готують до подорожчання олії: ціни в супермаркетах вже зростають, але це ще не межа

Окрім зростання цін на м'ясо, крупи та інші соціально значущі продукти, українці також можуть зіткнутися з подорожчанням олії. Виробники пов'язують це з нарощуванням експорту насіння соняшника, що в результаті призведе до паузи в роботі місцевих підприємств. Імпортна продукція продаватиме дорожче, звісно.

Соняшникова олія. Фото: скрін youtube

ПриватБанк мовчки закриває рахунки клієнтів, погашаючи "залишками" кредити: що відбувається

Один із трьох найбільших державних українських банків "ПриватБанк", у якому більшість українців тримають свої особисті гроші та отримують соціальні виплати, далеко не завжди працює так, як це необхідно його клієнтам.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Потепління чи повернення холодів: якою буде погода у другій половині першого місяця весни, прогноз на 21 березня

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у середу 22 березня. За її словами 22-го березня протягом дня температура повітря очікується +10+16 градусів. Згідно з прогнозом, опублікованим на особистій сторінці Наталки Діденко в соцмережі Фейсбук, у центральних областях, на півночі України, на Одещині можливі невеликі дощі. Водночас у західних областях - без істотних опадів.

Весна, скріншот: YouTube

Українцям належить компенсація за травму на виробництві: в якому розмірі та як отримати

Українцям надають грошову компенсацію у разі отримання травм різного характеру на виробництві та перебування на лікарняному. Оплата лягає на плечі не лише роботодавців, а й державної структури. Якщо людина травмувалася на виробництві, вона може розраховувати на допомогу з тимчасової непрацездатності у розмірі 100% середньої заробітної плати, яка оподатковується.

Виплати. Фото: скрін youtube

Ти мене знімаєш, і я тебе теж: чи законно, коли копи "фіксують" порушення ПДР на свій телефон

Для всіх наших читачів, які стосуються водіння авто, є кілька важливих новин. Справа в тому, що в соціальних мережах почали частіше з'являтися скарги на те, що поліцейські почали фіксувати порушення правил дорожнього руху на свій мобільний.

Автомобілі. Фото: скрін youtube