Краще закупитись заздалегідь: ціни на продукти злетять у космос перед Великоднем

Напередодні Великодня аналітики ринку прогнозують зростання цін. Традиційно дорожчають яйця, м'ясо та молочні продукти.

Цього року Великдень відзначатимуть 16 квітня, і, за прогнозами економістів та аналітиків, ціни можуть зрости перед святом на 20%.

Президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко зазначає, що до Великодня передусім дорожчають м'ясо та яйця. Але, швидше за все, цього року зростання буде невеликим, не більше ніж на 10–15%.

Супермаркет, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Стан Дарії Петрожицької з "Папіка" був дуже важким, лікар зробив усе, що зміг: "На два дні випала"

Відома українська актриса та зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька зізналася, що через війну у неї стався нервовий зрив.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України багато хто з українців вирішив себе убезпечити і виїхати за кордон. Так вирішила зробити й актриса Дарія Петрожицька. Однак знаменитість зізналася, що після того, як вона опинилася за межами своєї країни, то у неї стався нервовий зрив.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Три дні вихідних на Великдень: українці дізналися, скільки вони відпочиватимуть у світле свято

Зараз усі православні минають період Великого посту – важливих 40 днів перед світлим святом Великодня.

Раніше на свято українці відпочивали 3 дні: суботу, неділю (Великдень) та понеділок, як перенесений вихідною з неділі. Що ж чекає на українців у 2023 році і скільки нас чекає вихідних?

У 2023 році українці святкуватимуть Великдень 16 квітня за православним та 9 квітня за католицьким календарем. А ось звичних для нас трьох днів вихідних не буде через воєнний стан.

Великдень в Україні

Міша Заливако з "Холостяка" вирішив викликати гнів Лукашенка: "Картоплі захотілося смаженою"

Михайло Заливако поділився жартівливим відеороликом із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком у головній ролі.

Автори ролика додали маячному виступу Лукашенка "перчинку" у вигляді двох дам легкої поведінки.

"Ну бл*ха… чому так смішно??", - Запитує Заливако, публікуючи ролик із Лукашенком і двома дівчатами з фільмів для дорослих.

Михайло Заливако, фото: Instagram

Військовий експерт розповів, коли ВСУ підуть у контрнаступ і доки дійдуть: у червні їх не зупинитиме

На думку військового експерта та полковника запасу Романа Світана, контрнаступ ВСУ може розпочатися не раніше середини квітня.

Він зазначив, що саме цей період буде ідеальним для руху військ, оскільки настав час сухих та сонячних днів, що дозволить знизити ризики для військових.

За словами експерта, українське командування може врахувати переваги Кремля за певними днями та почекати з настанням до 9 травня, коли окупанти відзначатимуть День Перемоги. Однак він попередив, що російська сторона може скористатися цим часом, щоб підготуватися до нападу та продемонструвати свою силу.

ЗСУ, фото: Facebook