Саманта Рамсделл спробувала з'їсти величезну 20-сантиметрову гарячу булочку з хрестом від Aldi одним укусом, але, на жаль, навіть із найбільшим ротом у світі вона зазнала поразки.

Про це стало відомо завдяки порталу Daily Star.

Жінка, занесена до Книги рекордів Гіннеса, як володар найбільшого рота у світі, намагалася засунути до рота цілу гарячу булочку, але зазнала поразки.

Булочки за 3 хвилини, кадр з відео

31-річна дівчина зі Стемфорда, штат Коннектикут, отримала завдання від Aldi проковтнути мега-20-сантиметрову булочку всього за один раз, і вона була навіть більша за її голову.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

У кліпі, опублікованому для її 2,9 мільйона передплатників у TikTok, Саманта намагалася стиснути гігантську булочку своїм величезним ротом.

Саманта і булка

Вона пояснила у підписі: "Aldi кинула мені виклик, щоб спробувати їхню НОВУ Гігантську гарячу булочку з хрестом за один укус, і, скажімо так, я, можливо, зустріла свого суперника!"

І вона не помилилась. Американка спочатку була зачарована виглядом британського делікатесу, вона описала його запах кориці та включення ізюму.

Саманта і булка

Після того, як вона поділилася своїм хвилюванням, вперше спробувавши частування, Самант легко вдалося помістити в рот всю гарячу булочку стандартного розміру.

Потім Самата хихикнула, піднявши потужну восьмидюймову версію до голови.

Після цього володарка світового рекорду Гіннеса приготувала свій шматок та спробувала з'їсти булочку за один раз.

Саманта і булка

На жаль, незважаючи на всі свої зусилля, Саманта визнала поразку гігантській булочці з гарячим хрестом. Хоча величезна гаряча булочка з хрестом, можливо, претендувала на перемогу над Самантою, їй не звикати засовувати до рота інші продукти. Їй вдалося вмістити до рота цілу велику порцію картоплі фрі з Макдональдса.

Нагадаємо, що собача натура володимира путіна вилізла назовні ще раз: увесь світ регоче з цієї псини.

Раніше ми повідомляли, що поліція заарештувала хлопця, який сидів на унітазі: "Можна мені хоч зад підтерти?"